ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1032 Pico – 't Scheldt

1032 Pico

Wat wil hij toch steeds de grootste hebben. Ons aller Pol van den Driessche, koning van de jungle die de Wetstraat is. De Tarzan met diepgang die in de politieke snoepwinkel de tong niet in de bek kan houden. Deze woordvoerder van Cercle Brugge betreurt het dat men slechts 1 bal nodig heeft bij het voetballen. De spelletjes die hij speelt vereisen meer ballen. Wat zat hij toch altijd op te scheppen in zijn kringetje met Yves Desmet, Gui Polspoel en Siegfried Bracke.

Over zijn exclusieve roddels, over de avances die vrouwen naar hem maakten en over zijn belangrijkheid in het wereldje. De kelners konden bij deze verhaaltjes niet genoeg korrels zout bijeenschrapen. Siegfried als burgemeester van Gent en Pol dan burgemeester van Brugge, hier kan Spartacus nog een punt aan zuigen. ‘Ik ga weer een boek met veel bloed en seks schrijven over de politiek!’, gulpte als literair voorspel uit Pols mond tijdens De Laatste Show.

Wat zou Liesbeth Homans daar allemaal van vinden? Deze bloedernstige waakhond van de N-VA houdt immers niet van dergelijke frivoliteiten. Volgens de CD&V is Pol een ordinaire kerstshopper die gewoon mokte over zijn gemiste gouverneur-schap. Dat zouden ze in Laken pas plezant hebben gevonden. Pol vindt dat het moddersmijten nu maar eens moet ophouden, want het is de inhoud die telt. Wat een uitstekend voorstel! Gaat Pol na de verkiezingen Vlaanderens Missen rondleiden in Brugge? Gaat hij zijn VTM-babbeltjes recycleren? Of verwenst hij als nationalist het federale en droomt hij ervan om als feodale heer de maagdelijke bruiden voor te proeven?
Is er geen bier dat Brugse Zot heet? Nu weten we aan wie te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *