ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1029 Act I – 't Scheldt

1029 Act I

Waar blijft Antwerp Headquarters om dit te verhinderen?

We hadden beloofd er niet meer op terug te komen. Op de puinhoop van Antwerp Headquarters, het geldverslindende gedrocht van Robert Voorhamme & Luc Luwel. Waar U en ik al 700 000 euro in gestoken hebben. Toch kunnen we het niet laten; deze opendoelkans kunnen we echt niet laten liggen. Sorry. Hier gaan we dan!

Antwerp Headquarters, opgericht door gladjanus Luc Luwel van de Antwerpse Kamer van Koophandel en betaald door 23 sponsors én de Antwerpse belastingbetaler beoogt om Hoofdkwartieren naar Antwerpen te lokken: www.antwerpheadquarters.be

Voka (Het verbond tussen het voormalige VEV en de Kamers van Koophandel, zie www.voka.be) heeft kennelijk beslist haar Hoofdkwartier van Antwerpen (waar ze zaten sinds de oprichting van het VEV in 1923) naar Brussel te verplaatsen.
Anders gesteld: de organisatie die zich bezighoudt Voka- Antwerpen, de Antwerpse Kamer van Kotshandel, alias Luc Luwel‘s speeltuin) om buitenlandse hoofdkwartieren naar Antwerpen te halen, verplaatst zelf haar hoofdkwartier naar Brussel! Voka (de Kamer van koophandel dus) geeft grif toe dat Brussel een betere plek is voor een hoofdkwartier dan Antwerpen.
Eens te meer een bewijs dat Antwerp Headquarters of een bende charlatans zijn die de stad willen tillen (waarin ze geslaagd zijn, dankzij de domheid van Robert Droomdrammer is er al 700 000 euro versluisd) of een bende amateurs is die niet eens haar eigen stichters (Voka) ervan kan overtuigen om Antwerpen boven Brussel te verkiezen. Voor alle duidelijkheid: de Antwerpse Kamer van Koophandel sponsort zelf geen rooie duit in ‘haarAntwerp Headquarters. Dat doen bedrijven en de belastingbetaler. Merci Robert, merci!

Wanneer komt er een debatje in de Antwerpse gemeenteraad?
Of wacht men nog een halfjaartje om het boeltje helemaal af te maken; tot ze hun jaarverslag 2011 gepubliceerd hebben…

VOKA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *