ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1028 Skorzeni – 't Scheldt

1028 Skorzeni

Al Capone overleed op 20 februari 1947 ten gevolge van een heel ver gevorderde syfilis. Hij liep deze ziekte waarschijnlijk op in de gevangenis van Alcatraz, Californië. Deze ‘flamboyante‘ leider van de Amerikaanse georganiseerde misdaad in de 20e eeuw werd nooit veroordeeld voor een van de vele misdaden die hem werden toegedicht, hij zat (beperkte) straf uit voor belastingontduiking!

Paul V.D.B., gewezen eerste minister, nam bij zijn dood heel wat geheimen mee in zijn graf. Zelfs zijn (tweede officiële) vrouw kende deze politieke en andere informatie blijkbaar niet! Deze ‘flamboyante‘ christelijke politicus en annex zakenman (of omgekeerd) werd beticht van vele misdrijven. Hij werd enkel veroordeeld voor fiscale delicten!

Eurocommissaris Karel de Gucht heeft last met de bijzondere belastingsinspectie, hij verzet zich tegen inzage van zijn (nationale en internationale?) bankrekeningen.
Destijds werd hij met een Albanese maffialeider vergeleken. Uiteraard was dit sterk overdreven en uitgevonden door een ongetwijfeld verkrampt en gefrustreerd politicus bijna burgemeester en beloofd minister.

Toch moeten Karel en zijn eega politierechter Mireille oppassen, en dat niet alleen voor de rotondes op de weg.
Stel u voor dat de BBI eens zou gaan praten met de familie Bleyen in Limburg over Zinc Power!
Misschien trekken ze wel tot in Utrecht om daar bij de lokale Kamer van Koophandel inzage te vragen van de vennootschap Degus? (De Gucht-Schreurs?)

Maar het ergste zou natuurlijk zijn dat iemand het in zijn hoofd krijgt om de vermogensopbouw van Commissaris Karel en politierechter Mireille na te gaan.
Van zoon van een veldwachter tot zeer vermogend kasteelheer en Europees Commissaris in één mensenleven! Je zou voor minder je bankrekeningen en die van je vennootschappen geheim houden.
Volhouden Karel, denk aan Al en Paul!
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *