ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1027 JS – 't Scheldt

1027 JS

Hij wordt bij de verkiezingen van ’12 lijstduwer op de Antwerpse stedelijke N-VA-lijst. Men speelde even met het idee hem lijsttrekker van het district Merksem te maken (zodat hij daar geparkeerd kon worden), maar helaas is Ludo naar het district Antwerpen verhuisd. Hopelijk raakt hij verkozen, want anders wordt hij nog uit zijn statige woonst gezet, tenzij Bart de Wever deze dakloze ‘lookalike’ onderdak wil bieden in zijn riante dokterswoning.

Hoe vergaat het verder die Antwerpse liberalen? Fractieleider Claude Marinower (een heuse uitspraakspecialist) vertegenwoordigt de joodse gemeenschap, pocht hij. Vreemd dat joodse handelaars hem enkel ontmoeten als hij komt smeken zijn poster op te hangen bij de verkiezingen. Sommigen vragen zich af of hij zich schaamt voor hen. Of heeft hij vooroordelen? Neen, niet Claude.
En hoe zou het met An Coolsaet zijn? Waar is de tijd dat ze op een buitenlandse trip stripte? Dat wil een mens nu niet meer meemaken, want haar lillende bovenarmen bezorgen eerder rillingen. Gelukkig staat An hoog in de hitparade van de meeste mandaten. Ze heeft een liberale kijk op die dingen. Willem-Frederik Schiltz is dan weer zo mager als een krijgsgevangene. Die jongen moet toch niet boeten voor de zonden van zijn vader? Zou hij ook de kunstwerken van zijn moeder zo waarderen dat hij er de hele gemeenschap voor zou laten opdraaien? Neen, niet Willem-Frederik. Hij is stapelverliefd op het lichaam van Freya Piryns (Groen!). Jammer dat zij met haar groene gelaatsuitdrukking zo op haar vader lijkt.
Sommige mannen zouden dan weer op Kris Luyckx willen lijken. Deze advocaat van de duivel heeft tijdens het incident met die vergeten LDD-overloper bewezen dat een contract maar een vodje papier is. Dat is men bij de liberalen echter niet vergeten.
En dan is er nog Luc Bungeneers, de bunga-bunga-cijferaar die van poezen houdt en het als enige Schepen in het College vertikt de uitlaat van de burgemeester te likken. Al bij al geen A-team, hoezeer ook voorzitter Axel Polis de kiezer verzekert een sterke ploeg te leiden die straks/binnenkort/ooit de steun van een ronkende naam krijgt.
Het liberaal leed is nog niet geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *