ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1027 Even – 't Scheldt

1027 Even

PUNTJES OP DE I

Wie opvallend actief is sinds hij de partij VB verliet is Francis Van den Eynde. Veel actiever dan hij ooit in de partij was. Dat viel ook Geert Wouters op. ([email protected])
Hij reageert op wat Francis Van den Eynde verkondigt.
Dit heerschap heeft het lef om te schrijven dat hij de zaak uit de grond gestampt heeft. Om te beginnen was hij geen lid van VNP (Dillen) maar wel bij VVP (Lode Claes).
Bij het samengaan voor de verkiezingen ’78 nergens te bespeuren. Nadien bij de fusie beperkte zijn rondrotsen door het land zich tot het laveren tussen Jan Yoens en Roeland waar hij bij veel bier aan jongelui pseudo geleerde dingen vertelde. Te beroerd om pamfletten te bussen en uit te delen; laat staan affiches gaan plakken. Dat ‘het land afdweilen’ was goed voor anderen; hij zou er te moe van worden.
Hetgeen hij nu de partij verwijt heeft hij zelf mee aangericht. Diepe schande.
Geert Wouters
Juist opgemerkt!
***
Op oud ijs vriest het licht
***
PANIEK BIJ GVA
Extra ondernemingsraad bij Concentra veroorzaakte paniek bij de werknemers, vooral die van Gazet van Antwerpen. Er werd duidelijk gesteld dat de vooruitzichten niet gunstig waren. De jaarlijkse wedde-aanpassing gaat niet door.
De redacteurs blijven doof: er wordt gefluisterd dat ze over-wegen een vakbond van gatlikjournalisten op te richten.
***
Die naar de hemel spuwt, spuwt in zijn eigen aangezicht
***
RADEMAKERS
Men begrijpt nu waarom Rademakers naar de VRT is weggevlucht. Zoals ratten het zinkende schip verlaten…
***
Hooit als de zon schijnt
***
NOG SCHANDALIGER
In het orgaan van de Belgische Journalistenbond meldt men het overlijden van Roger van Houtte: ‘hij verkaste zich naar N-VA‘.
Dat is nog crapuleuzer dan hetgeen GvA schreef (‘Hij verliet GvA’).
***
Veel honden zijn der hazen dood
***
WERKLOZE PROCUREUR
Sinds een paar weken en dus een hele tijd nadat wij de lezers attent gemaakt hadden op kwalijke praktijken bij Pukkelpop, brengt Koen Meulenaere in zijn onvolprezen Bladspiegel in Knack de onthutsende cijfers over wat die ChokriMahassine verdiend heeft met zijn jaarlijks drugs-, neuk- en zuipfestival.
En wat doet de Hasseltse procureur Rubens?
Deze door de CD&V benoemde magistraat maar in dienst van de SP.a-bonzen – hoerenloper Stevaert, corrupte Willy Claes enz. justitieman doet niks.
***
Het geld is de gesp van het harnas
***
NOG CONTROLE
Ons bereikt nog een ander pittig bericht. Chokri had enkele Polen die voor hem werkten. Maar dan, onder het motto ‘Eigen volk eerst’ ontsloeg hij die en verving ze door (geïmporteerde?) Marokkanen. Maar die moesten dan wel werken aan minder dan de helft van hetgeen de Polen uitgekeerd kregen…
Zo zijn ‘onze manieren’...
Is het overigens verwonderlijk, zo’n praktijken van iemand die door de rode god, Stevaert, in bescherming werd genomen?

chokri***
Zuivel op zuivel is het werk van de duivel
***

griekse mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *