ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1025 Even – 't Scheldt

1025 Even

LIDL DISCRIMINEERT

Lidl biedt in zijn Duitse supermarkten lederen handschoenen aan: zowel de dames- als de herenhandschoenen aan 9,99 euro.
Dezelfde handschoenen worden in reclame aangeboden in de Nederlandse winkels van Lidl. Alleen kosten ze dan maar eventjes 25 % duurder: 11,99 euro het paar.
Dat is wat anders dan ‘wiedergutmachung‘…
Sinjoor
***
Praten zijn geen oorden

***
CATHY EN DE SINT
Hoe gênant dat ‘t gouverneureke van Antwerpen bij de ontvangst van Sinterklaas op het Stadhuis iedereen in de rij verdrong om er toch maar als eerste bij te zijn. Nog billentoeknijpender werd het toen de Sint haar op de schoot nam en vroeg of papa en mama haar wel een lief jongetje vonden.
Je hoeft echt geen heilige man te zijn om deze begrijpelijke vergissing te maken. Cathy wilde de Sint prompt aan een wodcatest onderwerpen en hem voor de zekerheid zelfs een vettaks laten afdokken.
Een van de Zwarte Pieten weigerde subtiel een handjevol ontwikkelingshulp en verzekerde vervolgens de vaag christelijk geïnspireerde gouverneur dat hij zich niet onderdrukt voelde door een politiek incorrecte traditie.
Of de Sint kan ingaan op haar ietwat ongebruikelijk verzoek om eens een natuurramp te veroorzaken ter invulling van haar bloempotfunctie, bleef enigszins onduidelijk. Een tegenbezoek aan het Provinciehuis, waar alle lekkers is gebannen, zit er ook niet meteen in. ‘Blijf dan maar weg met Uw schimmel’, gromde deze grote dame misnoegd…
Pico Bello
***
Na lijden komt verblijden’, zei Kwinte Kozijn, en hij had zijn schoonmoeder begraven
***
TRAINERSWISSEL OP DE BOSUIL
Acht seizoenen al speelt Antwerp in tweede klasse maar op de Bosuil waant men zich nog steeds een topploeg. Dus stuurde de Great Old zijn trainer na tegenvallende prestaties de laan uit.
Drie punten uit de laatste vijf competitiematchen lagen aan de basis van het ontslag van Bart de Roover die bijna een jaar in dienst was van de roodwitten en daar niet in bepaald gunstige omstandigheden moest werken.
Het nieuwe bestuur (Verhaegen-Hofmans) geeft immers voorrang aan een doorgedreven gezondmaking van de club en dat heeft zo zijn sportieve consequenties. Opvolger Bart Wilmssen weet bijgevolg wat hem te wachten staat.
Jef Penalty
***
‘Nu gaat ge wat zien’, zei Krispijn en hij maakte een paar schoenen zonder zolen.
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *