ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1022 Hfd – 't Scheldt

1022 Hfd

De druppel die de emmer bij Lulletje deed overlopen was Léonards LEONARDuitspraak over gescheiden mensen.
Als linkse ‘katholiek’ oordeelde de woordvoerder van de minister dat het zo niet langer mocht. Als hij kon zou Benoit liefst de Bijbel persoonlijk herschrijven, de kerken in moskeeën omtoveren en iedereen met zin voor realisme laten vervolgen voor racisme.

Geen fijne man, deze Benoit.
Naar eigen zeggen bezorgt hij Joëlle haar krultang als ze zich moet opmaken. Hij let op haar ontelbare kinderen wanneer ze weer eens België wil redden en scheldt hij op haar commando Leterme uit in het Nederlands ‘zodat ‘diene kloot’ het zeker begrepen zou hebben!’.

Volgens hem zijn Belangers nazi’s en Niveanen neo-nazi’s.
Als nuffig neefje van Chris Lomme had deze meesterlijke denker al vlug aanleg voor theater. Zijn vlucht uit de realiteit bood hem niet alleen bescherming tegen een vader die hij haatte, maar bracht hem op een gegeven moment zelfs in de psychiatrie.
Toen hij weer eens met overslaande stem in meerdere talen tegelijk de wereld wou redden, werd hij gered door Reginald Moreels, zelf een stevige brok in de branding voor zowat alle wegkwijnende sukkelaars uit de kosmos en omgeving.
Later verkocht Lulletje zijn christendemocratische principes voor 30 zilverlingen om samen met Johan van Hecke (gescheiden), Annemie Turtelboom (toen nog met slimme bril) en Luc Willems (tja !) naar de VLD te versassen.

Onze ex-para beweert dat hij in Rwanda veel gruwel heeft gezien. De inboorlingen daar klaagden eerder over hem dan over de genocide terwijl de familie van Rika de Backer hem nog steeds een nestbevuiler vindt.
Wie ooit bij hem thuis is geweest kan dat als zijnde letterlijk staven.
De raadsleden van het Antwerpse OCMW die over zijn leefloon beslisten, zijn nog in behandeling na de behandeling van zijn dossier. Lulletje houdt van 16-jarige maagden, stelt hij als provocerende boutade. Een lokale CD&V-bediende met zwarte huidskleur kon deze satanische stalker nauwelijks van zich afslaan.
Waar is Pater Leman als je hem nodig hebt?

Een voormalige vriendin beleefde zoveel onuitsprekelijks met deze geobsedeerde (toch geen SM‘er zeker?) dat het met haar niet meer goed komt.
Op het kabinet zit hij zo wijdbeens te raaskallen dat geïntimideerde collega’s vrezen dat hij aan elephantitis lijdt. Een Napoleoncomplex is ook niet vreemd aan dit kleine mannetje.

Deze xenofiel neemt het op voor elke illegaal (een derde van de gevangenispopulatie, maar dit geheel terzijde) omdat zij naar hem kunnen opkijken als de Grote Bwana die manna brengt.
Benoit kent God hoogstpersoonlijk en dat probeerde hij te etaleren in Tertio. Helaas kwam hij niet verder dan de afdeling van slinkende abonnees.
Hij heeft ook nog even godsdienstles gegeven aan beteuterde jongelingen die zich vervolgens collectief aan binge-drinking overgaven.

MILQUETLid van zowel de CD&V als de CDH loopt hij nu al geruime tijd naast zijn schoenen, behalve op momenten dat hij Joëlle‘s overzetboten draagt. Hij mag haar Jojo noemen, waarbij het onduidelijk blijft naar welk edel deel van haar beleid hij verwijst.

Kortom, deze neo-katholieke kobold vond het tijd om Monseigneur Léonard even te gaan berispen, alsof hij nog geen bewijzen genoeg had ontvangen dat zijn puberale pose, zijn groteske gretigheid naar aandacht en zijn zielige zever niet pakt bij journalisten. Alvast niet die met de tegenslag hem het woord te horen voeren voor een dragonder die dezelfde medicatie nodig heeft als hij.
Lulletje Lannoo leeft in een cordon solitaire zonder het te weten.
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *