1020 Even – 't Scheldt

1020 Even

PARDON?

Een abonnee in het verre Spanje schrijft ons: ‘Het Engels van de Leuvense studenten – terechte kritiek erop, maar wat met al die Franstaligheid der namen in de horeca in Antwerpen zoals Café au Lait – het is duidelijk een besmetting’.

Excusez ces imbéciles…
Niet alleen onnozel maar de échte Café au lait is een voorname kledingzaak in het Wijnegem Shopping Center. Volledig misplaatst dus van de cafébaas.
***
Men moet de schapen scheren, alnaar ze wol hebben
***
VOLKSMOORD
‘Hier het ek nou uiteindelik ‘n webwerf gevind wat moorde op gewone blankes (anders as plaasboere) ook aandui. Soos te verstane is hierdie lys geensins volledig nie, omdat veel inligting slegs by die polisie beskikbaar sal wees, en die polisie weier om daardie inligting bekend te maak.
Indien ‘alle’ blankes in Suid-Afrika oor internetgeriewe beskik het, kon ‘n mens hulle versoek het om alle inligting na hierdie sentrale buro te stuur, maar nou weet ons dat heel weinig van alle blankes rekenaars besit. My getal van 40 000 is miskien ‘n bietjie te hoog, maar wie sou ooit weet, dalk is dit selfs nog te min!
Groete, P.
Om die name en besonderhede te verkry van alle Afrikaners wat vanaf 1 Januarie 1994 deur swartes vermoor is, ten einde te verseker dat die volk nie in die toekoms aan ‘geheueverlies’ ly nie. Om die inligting op datum te hou

http://www.projek2010.co.za/
***Eet vis als ze er is
***
APENKOT
De opening van het academisch jaar van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen vond dit keer plaats in de Koningin Elisabethzaal waarna de genodigden achteraf de Zoo konden bezoeken.
Typisch’, aldus een éminence grise binnen het professorenkorps, ‘de U.A. begint meer en meer op een apen-kot te gelijken’.
Leon DV
***
Uilen broeden uilen
***
sportenONGEZOND
Ademloos‘ verspreidt een affiche met als titel ‘Sporten in Antwerpen is ongezond. Ze hebben nog een reeks andere affiches met wat zo allemaal ongezond is in de Scheldestad.
In een vorig nummer wezen wij daar reeds op.
Het is zeker een geschikt moment om de reeks affiches ‘… is ongezond in Antwerpen’ aan te vullen met deze zeer actuele: ‘Wandelen is ongezond’.
Volgens de dagelijkse politieverslagen – die dan bovendien sterk gecontroleerd (gemanipuleerd) worden alvorens ze te verspreiden en waar maar een klein gedeelte van de overvallen worden medegedeeld, is dat een echte plaag geworden.
***
Die met vossen te doen heeft, moet op zijn hoenderhok letten
***
BANKCRISIS?
‘Alle mensen die geen geld hebben, zijn nu gelukkig’
, hoorden wij een bankdirecteur van Argenta zeggen.
***
‘t Is een slechte hond die zijn brood laat pakken
***

SPOTPRENT HANSHA

ARMOEDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *