ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1018 JS Act – 't Scheldt

1018 JS Act

 

Deze sp.a-politica zit in de Antwerpse Gemeenteraad en is als volksvertegenwoordiger tevens gemeenschapssenator. Of ze tijdens haar verloving ook gemeenschap had met Top is uiteraard onduidelijk. Wel zeker is dat ze hem dumpte omdat hij er op aandrong dat ze na het huwelijk een hoofddoek zou dragen. Zijn vernederende afwijzing door Turan zorgde ervoor dat hij door heel zijn gemeenschap smakelijk werd uitgelachen.

Zijn adviseurschap voor Yves Leterme hield ook abrupt op toen hij zijn premier influisterde dat die Armeense volkerenmoord maar om te lachen was.
Later trouwde Top met iemand anders. Gasten op zijn huwelijk vonden niet meteen dat er een uitgelaten sfeer heerste tussen het verse koppel dat inmiddels uiteen is. Kwatongen beweren zelfs dat zijn dame bij momenten niet enkel lippenstift op het rode gezicht had.

Top
heeft nu eenmaal geen hoge dunk van vrouwen. Hij klapt niet alleen maar in de handjes als er een camera in de buurt komt. Hoe meer hij als macho-advocaat pocht dat hij zo veel geld verdient, hoe meer kans op conflicten.
Een wijze raad voor wie als vrouw in zijn buurt komt: hoe virieler, hoe debieler!
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *