ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1010 Bril – 't Scheldt

1010 Bril

Vorig jaar had ik een uitzonderlijk jaar met mijn veestapel. Ik heb nooit meer kalveren, lammetjes en kuikentjes gehad dan in 2010.

Dat is een teken dat mijn papa-beesten en mama-beesten zich uitzonderlijk goed thuis voelen op mijn boerderij. Het is uiteraard ook heerlijk als een super-papa te leven tussen al dat nieuw geboren grut. Want zo voel ik me, omdat super-mama Mitje en ik ons echt moeder en vader voelen van al dat nieuw verwekte leven dat we liefdevol koesteren samen met de ‘echte ouders’. Héérlijk en onvergetelijk.
En blijkbaar werkt dit aanstekelijk want ook Vlaanderen heeft een kleine baby-boom. In 2010 werden er 69 924 baby’s geboren. Dat is ruim duizend meer dan in 2009. In 1964 werden er ongeveer 100 000 geboortes opgetekend, nog altijd een ongebroken record.
Bij dieren is het scheppen van al dat leven een activiteit waarmee uiting wordt gegeven aan hun natuurlijke oerdrift tot voortplanting van hun eigen genen. Voor mensen, het enige wezen met een zelfbewustzijn, is het van oorsprong ook een oerdrift maar bij ons kan het tevens beleefd worden als een aangenaam tijdverdrijf. Dat aangenaam tijdverdrijf noemen wij: ‘Sex’, een beleefd woord voor ‘lustige driften’.
Driften kunnen ook nadelen hebben. Denk maar aan DSK (Dominique Strauss-Kahn) met zijn dienstbode in New-York.
Nu hebben wij hier ook zulk een mini-DSK-schandaal.
De ex-gouverneur van Limburg en ex-voorzitter van de SP-a is stoemelings in de val getrapt, opgezet door een bloedmooie deerne. Hij werd zelfs gefilmd tijdens het vervullen van zijn oerdriften. Wie weet draagt hij nu ook bij tot het scheppen van nieuw leven, iets wat men niet kan zeggen van zijn partij die op sterven na dood is.
De initialen van zijn naam zijn S.S. Vroeger stond dat voor ‘Super Steve‘.
Caroline Gennez vond dat ‘SS‘ stond voor ‘Sexy Steve‘.
Vermits beiden uit Limburg komen weten ze wellicht niet beter.
Ikzelf ben overtuigd dat het nu een juist klinkende afkorting is geworden voor ‘Stomme Steve.
Boer Bavo
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *