ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1006 Hoofdartikel – 't Scheldt

1006 Hoofdartikel

Deel 1. ‘YOUvsYOU is een éénvrouwsbedrijf dat face to face kunst, creativiteit en wellness ondersteunt, ook in een economische context. Geruggensteund door 25 jaar ervaring als museumdirecteur, directeur cultuurpromotie en projectcoördinator van culturele evenementen bij de provincie Antwerpen, vertaalt YOUvsYOU conceptueel, redactioneel en promotioneel waar jij naartoe wil’.Zo. Klare taal. Puberaal gekir. Te vinden op de website van dit bedrijf. Een dynamische dame, deze zaakvoerster (ik schreef bijna zakvoerster)

Bij de provincie werken en ondertussen in dezelfde branche een bvba oprichten.
En wat doet die BVBA onder anderen?‘YOUvsYOU verzorgde (mee) de tekstredactie van subsidiedossiers voor Cactusbloem vzw, Katrin Dekoninck, Hilde Van Der Heyden‘.AHA. Als directeur bij de overheid werken en dan tegen betaling artiesten (nu ja, Katrin, Huilde en Cactusbloem) helpen met ‘hun subsidiedossier’. Dat dan bij de overheid ingediend wordt. Of bij wie anders? Bij de Sint? Bij Steve Stevaert? Bij Caroline Niet Genneerd?We behoeden ons om de naam van deze creatieve geest te publiceren (anders hebben we weer een proces aan ons broek van dat SP.a-sujet).
U tikt YOUvsYOU (niet te verwarren met KOEvsKOE!) in op ‘google‘, en kijk eens wie verschijnt… En dit terwijl voor de gewone kleine man die bij de overheid werkt duidelijke regels bestaan wat betreft cumul.
Hebzucht kent geen grenzen.
Smakeloosheid evenmin.
***

Rode Sabine: vuurrode jas en vingersieraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *