ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1006 Bril – 't Scheldt

1006 Bril

Om die ziekte te bestrijden heeft men pesticiden nodig die véél schadelijker zijn voor het milieu dan ggo-aardappelen (=genetisch gemodificeerde aardappelen) zouden kunnen zijn. Verschillende stukjes DNA worden gehaald uit planten, die beter bestand zijn tegen die ziekte, en worden dan in aardappelen geplaatst. Dat zijn dan ggo-aardappelen.

Die ggo-aardappelen werden geplant op een proefveldje in Wetteren en werden de dag nadien door ‘groene geweldenaars’ bijna allemaal vernietigd.
Men zag ze in het TV-Journaal volop genieten van hun ‘dappere‘ daden, met plezier vernietigend datgene wat volgens hen niet thuis hoort in ‘hun natuur’.
Gelukkig bleef er een gedeelte gespaard. De schade werd echter geraamd op 250 000 euro. Geld dat Vlaanderen (u en ik dus) nu moeten gaan ophoesten om dat experiment te redden.

Ik ga volledig akkoord met de uitspraken van de politieker Jean-Marie De Decker (LDD) die een strenge aanpak eiste tegen die groene vandalen die hij gevat als ‘ecoterroristen’ bestempelde.
Daarom kan ik bijna niet wachten op die nieuwe patatjes. Zo gauw als mogelijk zal ik ook een veld met ggo-aardappelen planten. Ik bezweer u nu reeds dat ze van mijn patatten zullen afblijven… al is het dat ik op mijn veld moet kamperen. En als mijn Mitje meewaakt, gewapend met haar deegrol… wil ik de eerste ecoterrorist nog zien die ongehavend uit zulke confrontatie komt.
Meestal was zij de oorzaak van mijn kater de dag na een ‘zwaar uitstapje’ met collega’s toen ik door haar werd opgewacht achter onze voordeur… met haar geheim wapen. Dan pas begrijp je wat de Engelsen bedoelen met een ‘splitting headache’ (splitsende, schele of barstende hoofdpijn).
Boer Bavo
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *