ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Anuna De Wever, gepistoneerd, gestuurd en beschermd. – 't Scheldt

Anuna De Wever, gepistoneerd, gestuurd en beschermd.

Anuna was tussen 12 en 23 maart 2018 in…New York, op de 62ste vergadering van de Commissie van de Status van de Vrouw, in de gebouwen van de United Nations. Deze trip mag niet meegerekend worden tot haar ecologische voetafdruk zeggen experts (Anuna’s moeder en de VRT) omdat het om een ‘werkgerelateerd’ bezoek ging. Zoiets kan je als gewone mens toch niet verzinnen?

Als er één zwakke plek is in het klimaatgedoe van Anuna De Wever is het uiteraard haar eigen ecologische voetafdruk, die vooral vanwege de veelvuldige vlieg- en andere vakanties zo groot als die van een obese aan epilepsie lijdende King Kong is. U kent allicht het lijstje exotische bestemmingen waar ze als zestienjarige in 2018 zorgeloos naar toe gevlogen is. Het meest opvallende daarin: New York. In een eens te meer beschimmeld Pano-Pleidooi, dit keer op Youtube komt de mammie van Anuna (valt het u ook op dat die altijd opduikt als ‘frontvrouw’ wanneer Anujustnie De Wever onder vuur komt te liggen? En dat Anuna braafkes zwijgt als mammie het woord afpakt?) verklaren dat het om een “werkgerelateerd” bezoek ging, de dochter ging naar een conferentie over vrouwenrechten.…

Los van het feit dat het nogal bizar is dat een zestienjarige ‘werkgerelateerd” reist (werk = betaald worden voor een job), ging Blatt gedreven door een nieuwsgierigheid die de Regimepers ontbreekt eens kijken, …. en inderdaad! Van 12 tot 23 maart 2018 vond daar de Sixty-second session of the commission of the Status of Women plaats. Een serieuze bedoening, waar Anuna dus vrolijk voor mocht brossen (toen al, curieuze school die ze heeft), want de Paasvakantie viel in april. Wat een zestienjarige humaniorastudente daar gaat doen is een raadsel. Hoe dat in haar “werk” kadert eveneens. Wie naar het programma en de toelatingsvoorwaarden kijkt begrijpt meteen dat dit een hoogwaardig event is waar je niet zomaar binnen geraakt. Iemand heeft dus behoorlijk geïnvesteerd om dit klaar te krijgen. Of Anuna daar iets nuttigs gedaan heeft, op die conferentie waar het over vrouwendiscriminatie in de Derde Wereld ging? Geen flauw idee. Heeft u haar daar al ooit iets over horen vertellen?

Het wordt wel duidelijk dat er niet alleen ambitieuze voetbal-papa’s en –mama’s zijn die hun pupil omhoog trachten te stoten (‘komoan Kevin, takkelt ‘em’), doch eveneens schimmige figuren zoals mammie De Wever. “Zoude gij nie na New York gaan, da is kei-goe voor uwen cutricculum”. … En als dan een halfjaar later het Zweedse klimaatmörmel opduikt “zoude gij da ook nie lancere, da is kei-populair, en nie zo moeilijk as het vrauwethema, want da was niks voor a da ziene kik zo, da was oek allemoal inetengels”. En zo geschiedde. Ineens was Anuna geen reislustig verwende feministe meer, doch een klimaatbewuste jongere die Greta uit Zweden ging imiteren. Ze sprong in het gat in de markt. “Goegezien mammie! Merciekes. Nu ganekik carriere make se”.

Mammie De Wever is de omnipresente coach. Ze dirigeert en stuwt. Helaas heeft ze – zoals iedereen, je moest Blatt zijn verzameling sexboekskes eens zien – een zwakke plek. Het mens babbelt graag. Zo stelde ze zelf op de Podcast van De Standaard niet alleen dat ze op elke betoging mee aanwezig is doch ook dat ze “de laatste drie maanden met niets anders bezig is”. Misschien kan ze eens vertellen vanwaar haar inkomen dan komt…

Indien we over een kritische pers zouden beschikken, dan zou dit aangekaart worden. Die pers hebben we niet, we hebben een Regimepers. En daarom bestaat ’tScheldt. Men zegge het voort.

Nawoord: Aantal klimaatbetogers op donderdag 4 april: 500. Op 11 april: 900. Op 18 april: de “Grootouders voor het Klimaat” vormden de meerderheid. Die waren vanwege sclerose niet gaan skiën. 25 april: geen betoging meer…. Wel pakte Anuna de Wever het vliegtuig om op 19 april in Rome aanwezig te zijn op een klimaatmanifestatie. Geen paniek. Het was een zweefvliegtuig.

Blatt Leser

***

Prijskamp van ’tScheldt: zoek Anuna op deze foto van de Woman Conference 2018. Prijs: u wordt gratis door ons belachelijk gemaakt.

Opening van de sixty-second session of the Commission on the Status of Women georganizeerd in de General Assembly Hall van de United Nations Headquarters in New York op 12 maart 2018. Gewone Vlaamse kinderen die er naar toe willen gaan, komen er niet in of mogen gewoon niet omdat het event midden in het schooljaar valt. Anuna vliegt er naar toe voor ‘haar werk’ (volgens haar moeder en de VRT) en mag er even simpel binnen als gewone jongeren een Vlaamse beenhouwerij voor een broodje met gehakt van de chef.

***

Er moet toch iemand zijn die het fenomeen Anuna kritisch durft bekijken? Steun ‘tScheldt!

25 reacties op “Anuna De Wever, gepistoneerd, gestuurd en beschermd.

 1. Zulke reis is voor de ecologische voetafdruk gelijk aan het eten van een halve biefstuk. Heel wat kloio’s die haar bekritiseren schrokken vlees.

  1. Heel wat klojo’s die het klimaat aanbidden hebben ook kritiek op mijn stukje biefstuk. Gelukkig weet ik nu dat ik toch wel mag biefstuk eten nadat op conferentie naar NewYork ben geweest

 2. Op 23 maart had ik een diner met een hooggeplaatst persoon van de VN in België. Op mijn vraag waarom een kind van 16 jaar naar zo’n vergadering kon gaan kreeg ik als antwoord omdat men goed de mama kende.

 3. Anuna zal t beter vergaan dan de evenzo maagdelijke Jeanne d’ Arc van 600 jaar vroeger. Niet op de brandstapel maar een vet en gemakkelijk gesubsidieerd jobke op de studiedienst van de groen of de Rooi.

 4. Mama zal er ook op toezien dat de toekomstige gender neutrale partner van het wicht de juiste groene uitstraling heeft van pakweg een pot beschimmelde Calvo , of was het calvé ,het mag ook van een groene gift pad zijn .

 5. Het is alsof de Vlaams-nationalisten alles wat groen en milieu is, verketteren. Ooit zei de toenmalige Volksunie dat zij de eerste groenen waren. Begrijpe wie kan…

 6. Wat is het toch makkelijk om al wat goed is te bekladden en er iets vuil van te maken.
  Achter elke goede man, staat een sterke vrouw…mag een jonge vrouw dan niet gesteund worden door haar moeder?
  In tijden van globalisering verenigen gelijkgezinden zich…
  Je kan Aruba niet berichten van egotripperij…die uitstraling heeft er helemaal niet.
  Als je dat kritische pers noemt, shame on you.
  Ik ben benieuwd of mijn reactie door jullie zal gepubliceerd worden.

 7. ‘Schiet op de pianist’ kon de titel van dit artikel geweest zijn. Buiten het schieten op, een inhoudsloos artikel. Waar Anuna en Greta het over hebben is een klimaatprobleem. Dat laatste wil dit artikel ontkennen door Anuna door het slijk te halen. Hou op met schrijven en doe iets zinnigs!

  1. …. blijkt dat de mammie van Greta nu stelt dat haar dochter …Co2 … kan zien … een klein beetje gek zijn is ook best lekker, niet ?…. maar goed, u heeft het recht alles te slikken. Elvis leeft, de aarde is plat en Greta Thurnberg kan Co2 zien …

 8. Anuna geeft geen reet om het milieu of om de klimaatverandering nog haar moeder het is hen enkel en alleen te doen om de roem en om een
  Politiek mandaat of een dik betaald postje vast te krijgen in de toekomst , nep persoon volg liever je schoollessen ( zijn die niet verplicht ? ) in plaats van je voor te doen als iemand die je niet bent , gewoon voor wat media aandacht , volgend jaar weet niemand nog wie je bent

 9. Enkele punten om over na te denken :

  – CO2 = 0,04% van de atmosfeer
  – CO² gestegen van 280ppm tot 410 ppm = + 130 ppm…½ is menselijke activiteit = 0,0065 % van atmosfeer… probeer daar maar eens een”deken” mee rond de aardatmosfeer te maken.
  -Waterdamp = gemiddeld 0,4% van de atmosfeer = dus 10 x meer.
  -Greenhouse gas theorie zondigt tegen de Tweede Wet van de Thermodynamica – Temperatuur op 3 km hoogte : -4,8 C° – op 5 km hoogte : -17 C° en van daaruit zou CO² de aardbodem opwarmen ?

 10. In de middeleeuwen maakten ze het domme volk wijs dat de builenpest een straf van God was. Dan verbrandden ze een heks en wat Joden dan hadden ze toch iéts gedaan. We zijn blijkbaar toch niet slimmer worden de zwarte dood is nu de CO2. Trouwens lang voordat het water ons tot de nek komt hebben de moslims alles naar de kl*ten geholpen met hun onbeperkt kweken maar dat boeit de Groenrode heiligen niet.

  1. Kritisch denken, en een beetje lachen, …..niet voor iedereen weggelegd …. zit u lang met een erectie als u Anuna ziet ? …..

   1. Als ik Heilige Anuna zie verslapt elke erectie die ik desgevallend op dat moment zou kunnen hebben. Door een rare mengeling van ergernis en medelijden dat ik met dat zwakbegaafd kind heb die zo misbruikt wordt door haar Marxistische mei 68 hippie omgeving.

 11. De klimaathysterie is de moderne versie van de erfzonde. De mens heeft gezondigd door met dieselauto’s te rijden en kernenergie te gebruiken en moet daar nu voor gestraft worden. Wel zo comfortabel dat de huidige onheilsprofeten Anuna, Calvo en Almaci niet zelf met zwepen op hun vel slaan maar het fiscale vel van anderen willen stropen.

 12. Ik zie dat Sint Anuna veel aanbidders heeft, ook volwassenen gek genoeg. Nu ja, kwaad kan het niet. Dat spijbelen eigenlijk ook niet : zo komen ze nog s in open lucht en op school verslijten ze toch maar hun broek. ASO verzorgt geen onderwijs maar is cultuur Marxistische propaganda door linkse leraartjes.

  1. Gefrustreerd? Integendeel ! Achter Anuna aanlopen brengt de obese jeugd nog s in beweging in de open lucht, is goed voor lichamelijke ontwikkeling. Brussel is wel geen goede of veilige locatie, zeker niet in de buurt van t Noordstation. En laat t klimaat maar wat opwarmen toch, bespaart op verwarming in de winter en dus op CO2 uitstoot. Allemaal positief dus. Als er nu al iemand gefrustreerd zal zijn is het Anuna Groenkous zelf nu er nog 5 man en een paardekop mee wandelt ipv de initiële duizenden . Top !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *