ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Antwerpse Bourla deed al aan social distancing voor corona – 't Scheldt

Antwerpse Bourla deed al aan social distancing voor corona

Hoe vooruitziend was dit vooruitstrevende theater toch. Toen er aan het coronacircus nog geen druppel speeksel werd verspild hadden de geëngageerde kunstenaars van dit gerenommeerde huis al hun voorzorgen genomen. Op geen enkel moment zat de zaal vol. Mondmaskers waren niet nodig, want er was zoveel plaats tussen de gevulde stoelen dat je zonder gevaar blootbeks van je favoriete maskeradetoneel kon genieten. Ook gel was onnodig omdat er al zoveel aaneen geklitte acteurs op de scène stonden.

Bij het verlaten van de zaal kon de toeschouwer wel de rest van de avond een beetje smaakverlies ervaren, maar dat lag gewoon aan de boodschapperige inhoud van het stuk. De massieve subsidies die de Bourla mocht incasseren kunnen bij beschouwing achteraf gezien worden als een compensatie voor de lege stoelen. Ook de gratis tickets behoren tot dit reddingsplan. Zo leuk voor de elitaire bobo’s om eens artistiek onderdak te verlenen aan een stel daklozen vele stoelen verder. Niet u maar de maatschappij is ziek, galmde als rode draad in de producties. Profetisch!

Pico Bello

6 reacties op “Antwerpse Bourla deed al aan social distancing voor corona

 1. Linkse gütmenschen verstaan de kunst uit meerdere subsidie ruiven te vreten ,gesubsidieerde kots verkopen als kunst is er een van ,subsidies voor allerlei “projecten” klinkt ook zo mooi ,Jan Fabre is daar een meester in.
  Met ras idioten zoals Bertje bleitsmoel is dat kassa-kassa ,linkse lul en kut producties waar zelfs een doorwinterde porno koning mottig van word door het gezeik dat moet doorgaan voor ‘dialogen ‘zum kotzen .

 2. Corona heeft toch wel goeds opgeleverd: het verdwijnen van massale drugsfestijnen à la Tomorrowland én links schooltoneel over homo’s en vriendschap met vluchtelingen.

 3. Ik ben bezig een baard te laten groeien, pijp te leren roken en mijn haar te laten groeien, zodat ik er steeds “verwaaid” zal uitzien. Verder zal ik mijn vocabularium voortaan doorspekken met PoCo-terminologie zoals “cultureel verantwoord”, “overwegende dat…”, “haatspraak”, “disproportionele maatregel” , “jongeren”, “leefmilieu”, “mei 68” , “verbindend” , “multikultureel”, “diversiteit”, “in sociologisch perspectief beschouwd” etc…Als ik mijn kleinglazig, ter PoCo-tunnel-visie bevorderlijk, Trotski-brilletje opzet en verklaar dat ik gans mei 1968 een groene parka en teensletsjen droeg “om de maatschappij te veranderen”(sic), mag ik dan ook toetreden tot de selecte elite kultuur-eluurse KUL-tuur Bobo’s aub ?

  1. U vergeet het PoCo-terminologisch vehikel “disruptief”, de term waarmee Linksologen onhandig en vruchteloos proberen aan te tonen dat objectief-correcte constataties, die niet politiek-correct gecensureerd weergegeven worden via desinformerende “duiding”(sic), de PoCo-samenleving zouden kunnen “uiteenbreken” (Latijnse term ; “disrumpere”) in “WIJ” versus “ZIJ”, net of die bevolkingssegmenten zouden niet , in pure dialectiek, tegenover elkaar staan. Daarom dat Zomers Bartje Maneblusser altijd over “individuen” zemelzeikt en het “Minderhedenforum” dat minderheids- bevolkingssegmenten verdedigt wil doen verdampen in zijn eigen PoCo-constructie. “Divide et impera” over “individuen” gaat pragmatischer dan over “bevolkingssegmenten”. Bartje Maneblusser waant zo de lont uit het buskruitvat der “Multiflauwekulturele Verzeiking” te kunnen halen, wat
   zijn grenzeloze naïeviteit onweerlegbaar aantoont.

   1. “gebrek aan diversiteit”
    Het idee alleen al om een probleem te maken van Blanken, Europeanen in hun eigen land, bedrijven, organisaties. Om deze etnisch te willen zuiveren naar een of andere (Blankenloze) mengelmoes.
    Is een hatelijke misdaad tegen onze volkeren, cultuur, waarden. Het is een schending van onze mensenrechten, soevereiniteit en een schrijnende, hatelijke minachting van ons volk en land. Het is genocidaal. Verwerpelijk op ieder niveau. Elk volk heeft alle recht en plicht to behoud van eigen identiteit, biolohische oorsprong. Zoals wij dat ook doen met rode eekhoorns of andere (bedreigde) diersoorten in eigen habitat. Separatisme en homogene, representatieve thuislanden zijn de enige garanties op vrede, zelfbeschikking, vertegenwoordeging en toerekenbaarheid van macht.
    De “multicultuur” en volkerenvermenging die Europa gewelddadig wordt opgedrongen hoe schrijnend ook de gevolgen. Gedurende een geboortecrisis die ons volk al decimeert. Is een van de meest weerzinwekkende misdaden tegen eender welk volk in de geschiedenis. De eindeloze propaganda voor deze agenda, vanuit een Joodse vijandige maffia-overheersing die hiermee de soevereiniteit van onderworpen Europese naties en volkeren wil breken, negeert alle teloorgang van Europese veiligheid, cultuur en levensstandaard die hiermee gepaard zijn gegaan over de laatste decennia.
    Separatisme en totale remigraties zijn de enige oplossingen. Er was nooit een recht to vestiging in Europa onder mom van “asiel” of “tijdelijke gastarbeid”. En een meerdere generatie zijn van een onrechtmatige koloniaal verandert hier niets aan. Europese naties moeten en zullen altijd een weerspiegeling en vertegenwoordiging zijn van de etniciteit en samenhorende cultuur van de verschillende Europese volkeren.

    Bart Somers had 5 minuten blijkbaar moed om eenzelfde soort “diversiteit” en ontenning van de rechten op eigen volk en cultuur op te leggen aan Moslims, Afrikanen en andere kolonialen. Maar weten allemaal dat deze meer rechten hebben dan Vlamingen in eigen land. En zelfs betaald worden om hun groepsbelangen en etnische organisatie te organiseren met Vlaams belastinggeld terwijl dit voor ons verboden is met haatstigma’s dat onze rechten “”racistisch” zijn en een inbreuk op “exclusiviteit” waar wij alleen verplicht toe worden voor de beoogde repressie en systematische uiroeiing van Europeanen, Vlamingen. Waarvoor minderheden, koloniale etnische groeperingen natuurlijk een handige bondgenoot en “surrogaatstem” zijn.

    Waarom is er voor Jodenscholen nooit gesproken over “diversiteit” en “integratie”? Waarom hebben andere volkeren zoveel meer rechten tot etnische organisatie en zelfbeschikking dan autochtonen, Europese volkeren in eigen thuisland. We weten allemaal perfect waarom.
    De bom barst en de uitwassen van het minachtende, hatelijke despotisme die het zo ver brachten op enkele decennia tijd zullen op onvermijdelijk dramatische wijze worden rechtgezet.
    Laffe volkspooiers als Somers zullen eindelijk officieel pek en veren en de rekening krijgen.
    De kruik van ongelooflijke morele, intellectuele perversie kan maar zo lang te water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *