ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Antwerps ondernemer start internationale erotica-webshop als antwoord op nefaste corona maatregelen in horeca – 't Scheldt

Antwerps ondernemer start internationale erotica-webshop als antwoord op nefaste corona maatregelen in horeca

Featured Video Play Icon

Een gekend Antwerps ondernemer uit een lommerrijke gemeente waar het normaal goed vertoeven is, staat net zoals duizenden collega’s een gitzwarte zomer te wachten. Hij heeft immers belangen in heel wat horeca- en entertainmentzaken.

We weten nu dat deze sector pas zal mogen opstarten na 8 juni 2020.

Dat betekent een gewisse dood voor honderden bedrijven en het in grote drommen sturen van personeel richting permanente werkloosheid.

Een maand geleden zag de ondernemer het probleem al levensgroot opduiken en deed hij iets wat in dure MBA-opleidingen gepropageerd wordt ofschoon hij toen hij jong was nooit het geld had voor een MBA:

UNTHINK

DISRUPT

THINK THE UNTHINKABLE

UNLEARN

Hij vroeg zich af wat mensen in lockdown dan toch nog mogen doen zonder opgepakt of gearresteerd te worden. Ze mogen nog altijd… knuffelen. Zijn oog viel op dat moment op een artikel in een krant. Daarin stond beschreven hoe in een Scandinavisch vrouwvriendelijk eroticabedrijf de pakketten de deur uit vlogen.

Hij dook in alle literatuur die hij maar kon vinden om meer te weten te komen over de adult-industrie. Hij bracht contacten en resources bij elkaar, sprak een communicatiebureau aan en startte deze week een internationale erotica-webshop onder de naam EROTICATOYS.EU

Nooit had deze ondernemer gedacht iets te maken te hebben met erotiek of de adult-industrie. Maar nood breekt wet. In een gesprek met ‘tScheldt blijft hij in eerste instantie schuchter over het onderwerp. Hij heeft ook liever niet met naam genoemd te worden, ook al spreekt hij er open en bloot over in de familie. De beslissing om de onderneming te starten wordt gedragen door vrouw en kinderen.

EROTICATOYS.EU zal mij misschien niet rijk maken, maar het zal wel helpen om de komende maanden en waarschijnlijk jaren een bepaald deel van de kosten die ik nu met mijn activiteiten heb te dragen”, vertelt hij eerlijk. “Als er één periode is in het maatschappelijk leven waarin er tijd is om alleen of met een partner te experimenteren, dan is het nu wel. Alvast één klein voordeel dat Corona bracht. Alhoewel…  ik spreek liever niet van een voordeel als we het over Corona hebben. De miserie is verschrikkelijk. Maar ja, als er dan toch één iemand is die een speeltje koopt op onze site en er even een gelukkig moment kan uithalen, wel, dan hebben we daar alvast toch voor kunnen zorgen.”

***

U las dit het eerst op ‘tScheldt. Verwen U zelf, neem een abonnement op de enige ‘nar’ in medialand. Steun de lach, omarm de ironie, flikflooi met sarcasme. Kies een abonnement.

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie op “Antwerps ondernemer start internationale erotica-webshop als antwoord op nefaste corona maatregelen in horeca

  1. Is er ook een afdeling ‘toys for boys? een galerij waar je poezen kan kiezen , een gat is de markt is ook en assortiment
    vaginale geuren ontwikkelen en in zeer kleine flesjes duur verkopen , tscheld altijd goed om een goed idee op te doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *