ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Antwerpen toch… – 't Scheldt

Antwerpen toch…

2 reacties op “Antwerpen toch…

  1. Aandachtsgeile BERX heeft Antwerpen (en zichzelf) op de wereldkaart geplaatst door de avondklok in te stellen. Dat komt omdat het virus vooral toeslaat tussen 00u en 06u. Dat Antwerpen nu wereldwijd wordt gemeden, is een logisch gevolg. Zij deed nog een schepje bovenop het vorige potsierlijke gedrag van de kustburgemeesters die de afritten lieten bewaken om tweede residenters en/of toeristen terug te sturen of te beboeten. Kom niet naar onze kust ! zo luidde het motto. Terwijl nu de kuststeden zwart zijn van het volk. En intussen beschermen tseven Wouter BEKE en Stefaan DECLERCQ hun maatje DUMOLIN van IPG Call Centers door lokale tracing te VERBIEDEN want enkel de Vlaamse contacttracers, die met een comateus systeem werken, mogen de mensen opbellen.
    Na Kuifje in Amerika, Kafka in Vlaanderen.

  2. Heet van de naald (GVA)
    In de stad Antwerpen werden vorige week zo’n duizend besmettingen vastgesteld. Uit cijfers van het Agentschap Zorg en Gezondheid, die vrijdagavond eerst op de website van de krant De Tijd verschenen, blijkt dat Borgerhout met voorsprong de grootste besmettingshaard is. 275 besmettingen kwamen uit dat district. Deurne staat met 166 gevallen op plaats 2, gevolgd door de wijken Dam, Seefhoek en Stuivenberg met 143 besmettingen. In de binnenstad waren er maar twintig besmettingen.

    Waar komt die dominantie van Borgerhout vandaan? “We zijn heel dichtbevolkt”, zegt Marij Preneel (Groen), districtsburgemeester van Borgerhout. “Bovendien hebben we een jonge bevolking die veel sociale contacten heeft. In Borgerhout wonen vaak veel generaties onder één dak, waardoor de besmetting heel snel kan gaan. Er wordt soms gezegd dat de Berberse gemeenschap verantwoordelijk is voor het hoge aantal besmettingen, maar dat doet er hier absoluut niet toe.”

    Nu hoort ge het eens van die groene onnozelaars zelf, eerst zeggen dat de zon schijnt en dan zeggen dat ze geen licht geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *