ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Antwerpen, de Vlaamse hoofdstad van racisme en haat (aldus Othman El Hammouchi in Doorbraak) – 't Scheldt

Antwerpen, de Vlaamse hoofdstad van racisme en haat (aldus Othman El Hammouchi in Doorbraak)

Het staat er echt… in de column van filosoof Othman El Hammouchi in Doorbraak.be, een medium waarbij menig Vlaams-nationalist of Vlaams-beweger zijn boeken uitgeeft, zijn speeches geeft of columns schrijft…

Het staat er echt… in de column van filosoof Othman El Hammouchi in Doorbraak.be, een medium waarbij menig Vlaams-nationalist of Vlaams-beweger zijn boeken uitgeeft, zijn speeches geeft of columns schrijft.

El Hammouchi vindt in zijn artikel getiteld “Welkom in Vlaanderen, het Iran aan de Noordzee. Een pleidooi voor vestimentaire vrijheid” dat de drie rechters van het hof van beroep in Antwerpen die deze week een hoofddoekenverbod terugschroefden, drie soepjurken zijn die vanwege het feit dat ze rokken dragen geen oordeel kunnen uitspreken over meisjes die hoofddoeken dragen.

Hij wijt het verkeerde oordeel van de rechters niet alleen aan hun jurken maar ook aan hun locatie, zijnde “Antwerpen, de Vlaamse hoofdstad van racisme en haat”.

Wij houden bij ‘tScheldt van vrijdenkers, vrijbuiters, vrank- en vrijgevochtenen… en we gunnen Othman El Hammouchi heel veel moslimfeesten, moslimvrienden en vooral een morbied hoge cholesterol vanweg te veel kenafeh, baklava en basboesa (typisch Vlaamse desserten) waarvan zijn broek gaat open staan en het zweet langs zijn varkensachtige lovehandles naar beneden stroomt bij de inspanning van het typen van zijn columns.

We gunnen Othman El Hammouchi evenwel geen gesubisidieerd platform waar hij zijn racistische boodschappen mag slijten.

“Doorbraak is een onafhankelijk medium zonder subsidies”, staat er op de website van Doorbraak te lezen. Dat is niet meer of minder dan een leugen. Doorbraak zit in Media21 een zinkend schip van een 8 tal digitale Vlaamse media die als groep gesubsidieerd worden door de overheid.

Doorbraak laat vele stemmen horen, maar is vooral gekend van de stemmen van twee racisten: aan de ene kant van het spectrum Johan Sanctorum en aan de andere kand van het spectrum Othman El Hammouchi. De een is voorstander van oerwoudgeluiden als er zwarte voetbalspelers op het veld staan, de ander is voorstander van hoofddoeken, en eigenlijk van alle handelingen, geschriften en gedachten die van een land een moslim-land maken.

Het zou onze overheid en politici sieren om hun geld, steun en aanwezigheid niet ter beschikking te stellen van een medium dat actief meewerkt aan de afbraak van Vlaanderen.

 

3 reacties op “Antwerpen, de Vlaamse hoofdstad van racisme en haat (aldus Othman El Hammouchi in Doorbraak)

  1. Bart S. zal al zijn gewicht (en dat is niet min) in de schaal gooien opdat die haatprediker zoveel mogelijk subsidies zou kunnen blijven binnen rijven. Want tenslotte gaat het om het verspreiden van een gedachtegoed waarvan die bolle zelf niet vies is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *