ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Anti-Blank racisme: de curve blijft stijgen – 't Scheldt

Anti-Blank racisme: de curve blijft stijgen

U weet dat men bij ‘tScheldt vaak buiten komt en dan aan de lopende band verhalen uit het echte leven optekent. Hier een tweetal voorbeelden van het nieuwe normaal…

U weet dat men bij ‘tScheldt vaak buiten komt en dan aan de lopende band verhalen uit het echte leven optekent. Hier een tweetal voorbeelden van het nieuwe normaal.

**

Een bejaarde dame heeft in haar sociaal appartement bijzonder veel last van luidruchtige buren die hun vuilnis overal in het gebouw achterlaten, de oudere inwoners regelmatig afblaffen en bedreigen, hun echtelijke ruzies publiekelijk opvoeren, junglemuziek draaien en hun flat tot een soort van vluchtelingenkamp omtoveren. Wanneer de getergde mevrouw beroep doet op bemiddeling in deze kwestie komt de maatschappelijk assistente informeren wat er aan de hand is. Als het slachtoffer van zoveel smerigheid dan uitlegt dat het ‘met die negers niet meer te doen is’, krijgt ze als antwoord op haar verzuchtingen dat ze beter op haar woorden zou letten, want dergelijk woordgebruik kan als racistisch overkomen. Daar bleef het bij. Een fout woord is dus erger dan een wandaad volgens de asociale huisvestingsmaatschappij. O ja, de assistente was maghrebijns en de dame was Blank.

Een bereidwillige heer wil met veel plezier op het hondje letten van zijn buurvrouw die eindelijk nog eens op bezoek mag bij haar kleinkind in een andere provincie. Een mooie geste tussen buren, ware het niet dat de vriendelijke man moeilijkheden krijgt met zijn schoonmaakster. Die ziet het namelijk niet zitten om een woning te betreden waar een ‘onrein’ dier vertoeft. Zo’n wijf (het echte kreng in deze discussie) zouden wij meteen doen opkrassen, maar de hulpbehoevende heer vindt niet zomaar een vervanging. Conclusie: een compromis. Er wordt niet meer gekuist zolang het hondje in huis rond trippelt. O ja, het kuise mens is maghrebijns en de dierenvriend is Blank.

De anti-Blanke coalitie heeft een gekleurde visie op onze samenleving die er voor ons zwart uitziet.

***

Foto: Afbeelding uit 2012 die circuleerde op de Facebook pagina “Nahima Lanjri eruit”

***

Oeps je hebt geen abonnement. Kies een abonnement:

 

4 reacties op “Anti-Blank racisme: de curve blijft stijgen

  1. Nog even wachten en als men geen blanke, geen holibi of transgender is, dan wordt men met galeien naar een soort leprozeneilanden gedeporteerd. Uiteraard moeten we dan zelf roeien en dit op maat van oerwoudgeluiden die geproduceerd worden door negers met hun klak achterstevoren op hun kop (ze noemen dat wansmakelijk racistisch geroep “rappen”). Het niveau van dat kabaal kan dan eventueel nog worden opgetild met het gekrijs dat men uit de luidsprekers van minaretten braakt. Toch straf! due bruinen ontvluchten allemaal hun land om dan hier miserie en ambras te komen maken en dan te proberen om van ons land hetzelfde land te maken dat ze ontvluchtten. Of is het misschien de eeuwige dop, “la moetoewèlle” en het vele kindergeld voor hun broedmachines die de doorslag gaven om het hier te komen verpesten…??

  2. Dat omgekeerde racisme waarvan men bij de politiek correcten geen weet heeft natuurlijk! hebben we volledig te danken aan de samen(zwering)werking van de door en door rotte partijen met op kop de groenen ,gevolgd door de valse blauwen, op hun beurt gevolgd door de nog valsere hypocriete cd&klootzakken

  3. “Neger kan als racistisch overkomen” ????? Bij mijn weten is er niks qua jurisprudentie te vinden dat bevestigt dat de notie “neger” dan toch “racistisch”(sic) zou wezen ! Kennelijk liggen er lichtjaren afstand tussen wat politiek-correcte gehersenspoelde gauchisten als vermeend “racistisch”(sic) wanen en wat de Rechtspraak als dusdanig oordeelt ; niet alleen het materieel feit dient bewezen voor de Rechter maar tevens ook “de intentie tot” !!!!!!!!
    Trouwens de notie “neger” prijkt objectief-correct zonder de allerminste onterechte politiek-correct ontaarde schroom in het woordenboek http://www.vandale.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *