ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ander woord voor digitale zelfverheerlijking (antwoord: Conner Rousseau) – 't Scheldt

Ander woord voor digitale zelfverheerlijking (antwoord: Conner Rousseau)

Adverteren om jezelf in de top 100 van de Belgen van 2020 gestemd te krijgen. Hoe zielig is dat eigenlijk…

Adverteren om jezelf in de top 100 van de Belgen van 2020 gestemd te krijgen. Hoe zielig is dat eigenlijk…

9 reacties op “Ander woord voor digitale zelfverheerlijking (antwoord: Conner Rousseau)

  1. Het is wellicht nog niet genoeg dat de regimezenders bijna over elkaar rollen om hem in één van hun (liefst idiote) programma’s te krijgen. Zelfs voor het infantiele “het Rad” leende dat ventje zich. Echt pathetisch.

  2. De 3 lullen van 2020 waren al bekend, de vierde nomineert zichzelf dan maar voor alle zekerheid. Getuigt toch van weinig vertrouwen in de maatschappij, mateke. Ofwel zat je toch op een andere planeet en had je niet door dat je de 4de lullenplek op uw witte sokken zou binnenhalen.

  3. Rijkeluisventje dat voorzitter is van Vlaamse sossen, gaat feesten met Verhulst in volle lockdown. Dat zijn naam king conna op Instagram nog niet heeft veranderd want waarom zou hij.. En waarom geen sneakers dragen op bezoek bij de koning? En ik geloof trouwens niets van de slimste mens

  4. Hij kan misschien op zijn knieën aan Sven de Leyer gaan smeken om tot in den treure ook in die zijn programma te mogen opdraven. Want, Sven heeft immers veel ervaring met het uitnodigen van vooral linkse politiekers (en ook holibi’s maar dat is bij onze regimezender blijkbaar een conditio sine qua non.) Vanavond mag dan weer de levende kopie van Mefisto (pardon, Calvo) zijn opwachting maken in De Leyer zijn programma. De volgenden zullen wellicht gekleurde alibimedemensen zijn. Misschien een Van Bellingen…??
    En het was weer een schitterende nieuwjaarsuitzending waarover Vlaanderen nog lang zal napraten: “Vrede op aarde” met als gasten een niet verkozen politica, een journalist van het linkse bastion en Annemie Struyf, de zingende zaag. Dit “spontaan” programma werd gevolgd door een “snedige terugblik op 2020” door een morbide dikke marokkaan die een uur lang staat te brullen voor een beperkt aantal Chinese vrijwilligers die men wellicht met stokken naar dat zaaltje heeft gejaagd en waar achter elk sukkelaar ongetwijfeld iemand met een knuppel stond om hem aan te sporen om na elke zin die door deze “komiek” werd uitgebraakt te applaudisseren. Waarlijk, qua amusement op oudejaarsavond heeft onze regimezender ditmaal zichzelf overtroffen… Ze hebben wellicht al hun duivels losgelaten omdat ze wisten dat iedereen toch thuis moest blijven. Gelukkig zijn er nog andere zenders zodat we niet verplicht waren om naar zoiets te blijven kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *