ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020 hangen af van… Belgische Post – 't Scheldt

Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020 hangen af van… Belgische Post

In 2017 had niemand gedacht dat de Belgische Post een rol zou spelen in de Amerikaanse verkiezingen van 2020. Toen kocht ze namelijk het Amerikaanse postbedrijf Radial. Door de coronapandemie zullen miljoenen Amerikanen per post stemmen, een opportuniteit voor de linkse Belgische vakbonden om de wereld van Trump te verlossen…

Zoals u wel weet zijn er dit jaar presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.

Op 3 november 2020 mogen Amerikanen hun stem uitbrengen. Gezien de COVID19 pandemie, zullen er plots miljoenen stemmen via de post bezorgd worden.

En dat gaan de Amerikanen geweten hebben. Want in 2017 kocht de Belgische Post het Amerikaanse postbedrijf Radial voor een slordige 820 miljoen dollar. De toenmalige CEO van de Post, Koen Van Gerven, en de toenmalige minister van de Post, Alexander De Croo schreeuwden orgastisch van de daken dat ze deal van de eeuw hadden gesloten, en dat de investering in 2020 winst zou beginnen opleveren. De waarheid is dat de verliezen zo groot zijn geworden dat Radial eerder failliet gaat dan dat België er een 1 dollar gaat aan verdienen.

Om het faillissement van haar Amerikaanse dochter af te wenden wenst de Belgische Post maximaal te profiteren van de verkiezingen. Daarom schakelde de Belgische Post en dochter Radial Björn Soenens in om Amerikanen werelwijd te motiveren per post te stemmen.

Samen met de Belgische post is Björn Soenens een proefproject gestart om te bewijzen dat minstens 90% van de stembiljetten op tijd ter plaatse zullen zijn. Maar de Amerikanen vertrouwen het niet. Zij weten dat de Belgische vakbonden desperaat anti-Trump zijn. Zij weten ook dat Belgische vakbonden tuk zijn op extra lange weekenden en meestal een stakingsaanzeg doen als de omstandigheden hen niet aan staan. En het moet gezegd worden, 3 november is een dag met verhoogd stakingsrisico. 1 november, een officiële feestdag, valt op zondag en kan dus naar Belgische gewoonte gerecupereerd worden op maandag 2 november. Als de vakbonden merken dat de polls een voorkeur voor Trump indiceren, is de kans groot dat zij 3 november uitroepen tot nationale dag tegen de Ver-Trumping, en hun mailrooms het zwijgen opleggen.

Miranda Ulens van het ABVV voorspelt een heet najaar om te vermijden dat Trump herkozen wordt. We mochten deze gespierde quote noteren “Wij zullen er alles doen om Trump uit het Witte Huis te krijgen”.

Om de postvakbonden in België en Amerika te steunen besloot de VRT om ons dagelijks te informeren over de uitschuivers van Trump. En de linkse bewegingen in de US te bewieroken bij monde van Björn Soenens. Via sociale media is Björn gestart om Amerikanen wereldwijd te overtuigen per post voor Joe Biden te stemmen. Om de oudere bevolking, zoals u weet voornamelijk dames, te mobiliseren, maakt Soenens gebruik van zijn pornostem. Hopend dat deze oudere deernen door de sensuele belofte in zijn stem, subliminaal worden overhaald om hun stem op Sleepy Joe uit te brengen.

***

U las over dit complot het eerst op ‘tScheldt! Kies een abonnement:

4 reacties op “Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020 hangen af van… Belgische Post

  1. Waarom denkt gij dat we de fanatieke Trumpofoob Björn Soenens hebben afgevaardigd om bijna dagelijks zijn continue desinformatieve PoCo-Propaganda en anti-Trump Hate Speech slijmerig te komen afscheiden en geen objectief-correcte reporter ? Zolang dat ge blijft belasting betalen om ons te onderhouden, even lang zullen wij u blijven desinformatie dwangvoederen !

  2. Als onze Post erbij betrokken is vrees ik voor het ergste. Het enige dat daar nog goed werkt is het storten van een degoutant hoog loon in de zakken van de CEO. Vorige maand stuurde ik een verjaardagskaart naar mijn schoonzuster in Hasselt. Dat kaartje werd op een dinsdag in Boortmeerbeek in de postbus gestoken en werd…. ja reeds de volgende dinsdag in Hasselt geleverd. Geen ongelukkig toeval wellicht, want ze kreeg in Hasselt ook een kaartje dat ook 7 dagen eerder in… Hasselt gepost was.

  3. Soenens en zijn evenknie de sprekende pop zouden moeten opgepakt worden door de CIA en langdurig ondervraagd (waterboarding schijnt populair te zijn ) hun visum afgenomen en het land uit gekieperd ,als voorbeeld voor de linkse meute die dictatortje wil spelen , zowel daar als hier .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *