ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Als Vlamingen nu eens zouden stoppen met Vlamingen racisten te noemen… – 't Scheldt

Als Vlamingen nu eens zouden stoppen met Vlamingen racisten te noemen…

Theo Francken loopt in de mediaval van Marc Van Ranst

Featured Video Play Icon

Dom, dommer, domst…. Theo Francken loopt in de mediaval van Marc Van Ranst en laat zich verleiden om meer dan 800.000 Vlamingen van 1 politieke partij (die, by the way, niet uitsluitend de onze is… U kent ons, wij zijn die-hard Open Vld-ers, geënt op een CD&V boomtak, verbonden met een SP.A zwachtel, met jeugdig PVDA bloed in de aderen, Groene hoop in de hersenen, een N-VA baxter onder de oksel en regelmatig terug te vinden in een sappige Vlaams Belang refter om te kaarten en onder de mensen te pintelieren) weg te zetten als ‘racisten’.

Het moet zijn dat het woord ‘racisme‘ in de uitverkoop staat want zo goed als alles wat “niet-ik” is, is blijkbaar racistisch de dag vandaag.

Wel, beste politici en media, stop ermee! Stop met het woord ‘racisme’ te pas en te onpas te gebruiken! Het is contra-productief, misleidend, verdelend, aanvallend en vooral… het levert geen jota op tenzij wederkerende haat.

***

Steun het Gezond Verstand. Steun ‘tScheldt. Kies een abonnement:

11 reacties op “Als Vlamingen nu eens zouden stoppen met Vlamingen racisten te noemen…

 1. Franken FAALT een boekje dat om een REDEN is uitgegeven , deze windhaan die iets beweert maar het tegenovergestelde doet kan beter zijn bek houden , hij heeft zich hopeloos belachelijk gemaakt met zijn immigratie leugen ,hij heeft er meer binnengelaten dan hippopotamus De Block ! en zou beter aansluiten bij zijn rode vrienden waar hij het blijkbaar goed kan mee vinden ,dit heerschap trouwens nooit op de ijzerherdenkingen gezien ,Wie voor hem op Vlaamse velden gecrepeerd is boeit hem niet ,het enige Vlaamse waar hij mag naast liggen is een koeienstront en liefst vers .

  1. Helaba, ik wil niet naast die koeienstront liggen want dat is immers “racistisch” , politiek-correct beschouwd !

 2. Theo Francken kartonnen vlamingske van de firma NV-Asociaal, VOKA’s gedweeë butlers, pleegt “Laster & Eerroof” want het Vlaams Belang is nooit veroordeeld voor “racisme”. Sukkel, dat allemaal om de hielen van die Linksoloog-4oloog te likken. Bweuk !

 3. Ik hoop dat VB klacht neerlegt. Racisme is een misdrijf en als zo iemand 800000 mensen daarmee stigmatiseert, kan de vertegenwoordiging toch niet anders. Trouwens, waar is UNIA?

  1. Inderdaad “Laster & Eerroof” vanwege kartonnen vlamingske Theo Twitter want niet gestaafd met een vonnis of arrest !

 4. Op de koffie met een Stalin aanhanger, die in zijn vrije tijd ook soms viroloog is als het om met zijn labo vet betaalde overheidsopdrachten binnen te halen, dan nog eens meer dan 800.000 Vlamingen verwijten dat ze een andere dictator aanhangen? Gaat het nu over Theo of Liegbert Francken? Wie is hier nu de huichelaar?

 5. MVR dankt het virus. Dankzij corona verlustigt de saloncommunist zich nu in zijn BV-schap. Het is maar kwestie van tijd voor die de zoveelste onnodige verplaatsing verricht om in de Slimste Mens te zitten. Dom van Francken om mee te doen met zoiets belachelijks als dat Huis.

 6. Beetje vreemde logica : het is niet omdat een partij door zijn standpunten, partijlijn en uitlatingen van voorzitter, kopstukken en en andere partijleden als racistisch wordt bestempeld, dat daarom elk van zijn individuele kiezer een racist is.
  En dus heeft TF nooit beweerd dat elke Vlaams Belanger een racist is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *