ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Als Twitter het officiële communicatiekanaal is van regeringspartij OpenVld, waarom worden dan zoveel mensen geblokkeerd? (vraag nav cartoon van WOUT) – 't Scheldt

Als Twitter het officiële communicatiekanaal is van regeringspartij OpenVld, waarom worden dan zoveel mensen geblokkeerd? (vraag nav cartoon van WOUT)

5 reacties op “Als Twitter het officiële communicatiekanaal is van regeringspartij OpenVld, waarom worden dan zoveel mensen geblokkeerd? (vraag nav cartoon van WOUT)

  1. De prijzen mochten niet bekend gemaakt worden opdat de burger niet zou weten voor hoeveel de staat door de farma-maffia gerold wordt.

  2. Ja en denk eraan, dat van Astra Zenica is voor die groep van 60 plus en kwetsbare personen ( gehandicapten en zieken) Dus daar moet je maar één spuitje van hebben, en het kost maar 1,78$. was voor 60 – 90% goed. tot de resultaten in THE LANCET verschenen toe was het nog maat tussen 60 – 74% goed. testen hebben uitgewezen dat 10 personen ook nog in het hospitaal belanden, waarvan 1 is overleden. dus als je met dit spuitje in het hospitaal beland het je 10% kans om dood te gaan (mortaliteit 10ù). Da’s dus goed voor de schatkist. betalen 1,78$ voor het vaccins en de gepensioneerde worden met 10% naar beneden gehaald, en meer. dubbele winst voor de staat he. De rusthuizen gaan leeglopen, geen werkvolk meer betalen, nog eens winst. het kan niet op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *