ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Als je niets van de woonzorgsector kent… – 't Scheldt

Als je niets van de woonzorgsector kent…

2 reacties op “Als je niets van de woonzorgsector kent…

  1. Ik mis iets . In hetzelfde artikel in HLN zegt de vrouw van Van Ranst dat hij (weliswaar later op de dag) de verjaardag van zijn zoon zal meevieren. De vraag : hij komt dageliks met mensen in contact (met en zonder mondmasker) , tv , de geschreven media enz. Hij beschikt dus over een ijzersterke gezondheid. Anderen , ouders, grootouders kunnen geen verjaardagen met de kinderen of kleinkinderen meer organiseren. Want : blijf op je kot. Maar hij kan/mag dat dus wel. Maar hij en zijn familie zullen tijdens deze zoon-verjaardag zeker denken aan al de mensen die dat niet kunnen. satirisch gezien dan toch.

  2. Hoelang gaan de mensen dit macaber theater nog willen ondergaan ? door de aanhoudende conditionering van het ‘plebs’ door de -coup psuedo’s -haken volgens de pretgazetten en de staatszenders de meesten al af en ontstaat er gemor !
    Dit komt mede door de doorsijpelende -meestal door het plebs zelf – berichten dat ondertussen in het geheim de grote invasie onverminderd doorgaat ,als men alles door het ‘plebs’ hun strot ramt ,kommen er vodden , van ,frustratie laat zich niet kanaliseren en het zal vast en zeker in hun gezicht ontploffen ,laat ons hopen , de gigantische rekening komt later als
    de poppenspelers op hun ‘lauweren’ rusten en dus ‘geen verantwoordelijkheid menen te hebben ‘ Te laat , Te laks , de dagdagelijkse eerbetoon sitcoms aan zichzelf moeten hun onkunde maskeren en hun ego’s etaleren ,een industriële grote kuis dringt zich dan ook op !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *