ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Als er 1 iemand niet te vertrouwen is met zorg en medicijnen, is het Wouter Beke wel… – 't Scheldt

Als er 1 iemand niet te vertrouwen is met zorg en medicijnen, is het Wouter Beke wel…

4 reacties op “Als er 1 iemand niet te vertrouwen is met zorg en medicijnen, is het Wouter Beke wel…

 1. 
  Wie zich na het lezen van de bijsluiter(zie link onderaan) van dit experimenteel vaccin van Pfizer nog geroepen voelt om ook maar één van de beschreven risico’s te willen lopen, om nog maar te zwijgen over de mogelijke nog ongekende gevolgen ervan op langere termijn, mag zijn vinger opsteken. De remedie is erger dan de kwaal, lijkt me.

  Alvast ik niet, en al zeker niet al de laffe leden van de politieke dievenbende, alias regering, als pleitbezorgers ervan. Dat zou me sterk verwonderen.

  Het is duidelijk dat men het vaccin eerst zal toedienen aan de bejaarden in de zorg tehuizen. Weeral een prachtig excuus, en opgeruimd staat altijd netjes, zoals men zegt, zeker nu de staatsfinanciën ongekende tekorten kennen, is elke besparing op de pensioenen leuk meegenomen. Waar voordien steevast Covid de grote boosdoener was voor de beweerde oversterfte onder de in hun kamertje gevangen gezette oudjes, en niet hun leeftijd of onderliggende kwalen, etc. zal er nu op het omgekeerde worden gewezen. Niet het vaccin zal de oorzaak zijn. Uiteraard niet, daar kan je gif op nemen.

  Intussen zullen de verantwoordelijken naar politieke gewoonte nog maar eens hun handen in grote emmers onschuld wassen, toekijkend vanaf de zijlijn naar de mogelijke desastreuze gevolgen van hun eigen vaccin-propaganda. Ze zijn nu al zo voorzichtig in hun commentaar desbetreffend op televisie, nietwaar VDB?

  En als het niet te ontkennen verkeerd afloopt, zal met het gekende politieke vingertje gewezen worden naar de producent ervan en naar de virologen als de ware schuldigen. Het zal niet naar de eigen borst wijzen.
  Tiens, die virologen, zouden die zich meteen ook laten vaccineren, of misschien toch maar liever een toneelstukje opvoeren voor de camera met de inspuiting van een of ander ongevaarlijk goedje? Alleen de perceptie telt toch, of niet?

  Ook deze Duitse huisarts zal zich, noch haar kinderen, zeker niet laten vaccineren, zo zegt ze. Onthutsend ook wat ze er nog bij vertelt. Big pharma = inderdaad big money !

  https://www.ninefornews.nl/huisarts-schudt-mensen-wakker-dit-zit-er-achter-de-coronacrisis/

  BIJSLUITER te lezen op:

  https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/940566/Information_for_UK_recipients_on_Pfizer_BioNTech_COVID-19_vaccine.pdf

 2. Dat hij er zichzelf mee inspuit. Dan is de kans niet denkbeeldig dat we voor goed van hem af zijn. En ik zal daar niet om rouwen.

 3. Voila, daar is mijn voorspelde uitleg al:

  “In een artikel over de verspreiding van het Covid-vaccin zegt CNN dat Amerikanen niet verontrust moeten zijn als mensen beginnen te sterven na het nemen van het vaccin, omdat “er sterfgevallen kunnen optreden die niet per se iets te maken hebben met het vaccin”.

  Het advies verscheen in een artikel met de titel ‘Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?’ Dr. Kelly Moore, CEO van de Immunization Action Coalition, waarschuwt dat vaccins niet zo goed werken op de zwakkeren en ouderen in vergelijking met gezonde mensen.”
  Een verkapte vorm van een door de patiënt ongewilde euthanasie? Het heeft er alle schijn van.

  https://www.frontnieuws.com/cnn-wees-niet-gealarmeerd-als-mensen-beginnen-te-sterven-na-het-nemen-van-het-vaccin/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *