ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Alles peis en vree in Brussel op oudejaarsnacht 2020: alleen ‘standaardincidenten’ – 't Scheldt

Alles peis en vree in Brussel op oudejaarsnacht 2020: alleen ‘standaardincidenten’

Tegenwoordig noemt de politie dit: ‘standaardincidenten‘, een nieuw woord voor “het nieuwe normaal, leer er mee leven domme Vlaming”.

Featured Video Play Icon

Tegenwoordig noemt de politie dit: ‘standaardincidenten‘, een nieuw woord voor “het nieuwe normaal, leer er mee leven domme Vlaming”.

Scherpere beelden

Nog meer “standaardincidenten”

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies een abonnement.

10 reacties op “Alles peis en vree in Brussel op oudejaarsnacht 2020: alleen ‘standaardincidenten’

 1. Je kan zeggen wat je wil. Maar deze mensen zijn tenminste niet opgesloten zoals wij. Die hebben allemaal hun vrijheid zoals altijd. Wij zijn de idioten, niet zij. Gratis leven en doen wat ze willen.

 2. We mogen ons toch OOK met iets amuseren zeker ! Ook wij respecteren onze eigen multicultureluurse jaarlijkse tradities op 31 december.

 3. Enkele snipers op de daken en de problemen zijn voor altijd van de baan ,zo deden ze dat in Ierland , Bosnië ,Servië ,en Rusland ,knal er een paar af en het stopt , laat de lijken liggen voor de familie en gooi die ook het land uit ,neem alle sociale uitkeringen af van recidivisten en hun families en het stopt ,op ons slavenvolk hoeven wij niet te rekenen ,die zijn al super gehersenspoeld .

  1. Het meest efficiënte en makkelijkste is die sociale zekerheid. Neem die af van heel de familie en er is geen dag nog met problemen.

 4. Het zou misschien eens niet slecht zijn als er zo iemand terugkwam om hier die stallen grondig te komen uitmesten want van onze linkse lafaards is er toch absoluut geen heil te verwachten. Die laten zich liever bezeiken en beschijten door dat geïmporteerd crapuul en sommige landverraders kruipen zelfs nog met volle overgave tot aan hun enkels in die wilden hun kont. Nietwaar B.S. uit M.?

 5. Iedereen wist dat dit ging gebeuren, maar linkse politici zwijgen als vermoord en rechtse worden niet eens gehoord door politici, politie en media. Altijd 2 maten en 2 gewichten: bij de Vlaming inzet van drones, wagens tellen aan de opritten, huisbezoeken, maar bij de “nieuwe Belgen”…doe maar op gasten en als er iets misloopt de Vlamingen zullen het wel betalen. Is het dan vreemd dat extreme partijen zo hoog scoren, dat ene regering een pover samenraapsel is partijen die keer op keer verliezen in verkiezingen en het grootste deel van de bevolking niet eens vertegenwoordigen, en de andere regering een schotelvod geworden is van de federale in afwachting van persoonlijke gunsten en postjes? Walgelijk gewoon. Brussel de hoofdstad van het elite clubje dat de Engelsen wil kapot pesten, hoofdstad van ingevoerd en verplicht door ons te onderhouden tuig dat in hun eigen landen vervolgd werd of te dom was om iets te doen, maar zeker mijn hoofdstad niet.

 6. Zo lang permissiviteit politiek-correct met “positieve actie” verkleed blijft als vermeende “verdraagzaamheid”
  zullen balorige “jongeren”(ge weet wel !) die nooit objectief-correct mogen beschreven worden, hun vandaliserende fratsen blijven plegen.

 7. Het fraaie was wel dat de media het had over “vrij rustige nachten”. Als er dan binnenkort een “stormachtige nacht” ten tonele verschijnt wat mogen we dan verwachten?

 8. Ik vraag me af hoe lang het zal duren voordat er een ondergrondse weerstand zal komen, Vlamingen die bereid zijn te doen waar de overheid te laf voor is. Het is slechts een kwestie van tijd, het kruitvat wordt steeds groter. Wie zal de lont aansteken?

 9. Ja, het wordt stilaan(?) tijd dat de meute wakker wordt en zich niet langer meer op de kop laat zeiken en schijten door geïmporteerd afval en een bende zakkenvullende lafaards die men “minister” noemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *