ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Afghaanse vluchtelingen verkrachten 15-jarig meisje in openbaar toilet – 't Scheldt

Afghaanse vluchtelingen verkrachten 15-jarig meisje in openbaar toilet

Eén van hen, een zekere Mohammad, is al opgepakt. Maar natuurlijk ligt het allemaal niet aan hem. Het zijn die blanke hoeren die zich maar deftig moeten kleden, zodat zijn hormonen niet op hol slaan.

Het incident gebeurde vorige week donderdag in Berlijn, maar haalde nu pas de pers omdat men zulks probeert stil te houden – waarover later meer.

Twee Afghaanse vluchtelingen, de 21-jarige Mohammad en zijn 18-jarige makker waarvan de naam niet bekend werd gemaakt, zagen een vijftienjarig meisje in een speeltuin in Berlijn. De wapperende haren op haar onbedekte hoofd maakten de twee bloedgeil. Ze namen het meisje vast, sleepten haar naar de toiletten die aan de speeltuin zijn en verkrachtten haar daar om de beurt.

Het incident werd gezien door verschillende getuigen, maar geen enkele die durfde tussen te komen. Wél was er één gelukkig zo slim om de politie te bellen. De arm der wet was net te laat ter plaatse, want Mohammad en zijn kompaan hadden hun broek inmiddels alweer opgetrokken om er vandoor te gaan. Mohammad was echter nog niet ver weg en kon door de politie alsnog opgepakt worden. Hij verklapte wel de naam van zijn makker, maar niet waar hij zich schuilhoudt.

Het strafste van allemaal: desondanks hun jonge leeftijd en desondanks het feit dat ze nog maar enkele jaren in Duitsland vertoeven, staan de twee al bekend bij de Duitse politie voor diverse zedenfeiten en geweldsdelicten. Eigenlijk hadden ze dus al lang in ‘t gevang moeten zitten. Of terug in Azië.

Maar goed, Mohammad heeft de feiten inmiddels bekend, maar hij wil de schuld niet op zich nemen. Die westerse meiden zijn volgens hem allemaal te onzedig gekleed, waardoor het voor jonge, gezonde mannen als hem moeilijk is om hun lusten te bedwingen.

De zaak – en daar komen we op het punt waarom men zulks probeert stil te houden – veroorzaakte net geen burgeroorlog in Berlijn. In de Duitse hoofdstad vindt er tegenwoordig de ene verkrachting na de andere plaats door vluchtelingen. Vorige week werd er ook nog een bejaarde man doodgestoken door twee vluchtelingen, een Irakees en een Syriër, omdat-ie zijn portefeuille niet snel genoeg wilde afgeven. Er werden verschillende marsen tegen de vluchtelingen gehouden, met onder meer als slogan ‘Stop de vluchtelingenstroom’.

Word lid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *