ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Aangaande de zaak Bart De Pauw – 't Scheldt

Aangaande de zaak Bart De Pauw

9 reacties op “Aangaande de zaak Bart De Pauw

 1. Zoek de 7 verschillen: flirterige SMS’n versturen en masturberen voor een fake meid en er filmpjes van maken. Ik zie er ééntje: de één wordt ontslagen, de ander krijgt een paar topcontracten van de regime pers.

 2. Toch amusant om gade te schouwen hoe de linkse gabbers van VRT en VTM hun eigen slippendragers (- afslachten …
  Dog eat dog.

 3. B.D.Pauw is misschien niet po-co genoeg voor het stelletje groupies ter linkerzijde wiens betrachtingen enkel zijn,geld en nog meer geld , hoeveel van deze “dames” hebben zich al proberen naar boven te rampetampen , diezelfden die nu pseudo “anoniem” willen blijven ,het valt wel op dat ze na zoveel tijd ‘plots’ komen opdagen en zich van alles ‘herinneren’,zeepjes moeten er zijn op de buis ,het zal je maar overkomen , sterkte Bart.

 4. Ik supporter voor den Bart tegen het feministisch complot dat al millenia geleden begon toen Eva naakt opdaagde, Adam van verbazing zijn mond liet open vallen , Eva er een appel in propte en Adam met zijne piet in “geef acht” achter liet tot deze bij de eerste kou terug in “ter plaatse rust” bleef bengelen. Ha met de wijven, vaak last & ambras, maar ge kunt ze soms wel poeppen als ze weeral een nieuwe sacoche, nogmaals een nieuw paar schoenen of smoelsmeersels en parfum willen, ze stoppen kousen, kunnen koken, pitsen graag zweertjes uit etc…maar dat eeuwig gezaag en geklaag daarvan krijg ik dikwijls de weubbe ……

 5. “Horizontaal”(ge weet wel !) stijle verticale promotie maken kunnen wij door ons met haar omkranst, bezeken stukske vlees te laten likken door mansvolk, die domme klootzakken happen maar al te graag toe ! Daarna kunnen we nog altijd desgewenst het “misbruikt sukkelke ocharme ” uithangen, als het ons rendabel uitkomt, want gedenk wel ons PoCo-adagium ; “nat of droog, ons preut talent moet renderen !”

 6. Die Ella-June met haar Brigitte Bardot pruillipjes (de bovensten, van de ondersten weet ik het natuurlijk niet) is uiteraard een meer dan uitermate razend begerenswaardige, aantrekkelijke vrouw, die de mannelijk fantasie op hol laat slaan, dat ziet zelfs een doofstomme kleurenblinde diabeticus met een lamme arm, flaporen en een snottebellen snotneus. Maar een ondubbelzinnig opvatbare “neen” is wel een definitieve “NEEN !” en door dat niet te willen beseffen heb ik mijn vinger in mijn oog gestoken tot aan mijn elleboog ! Ik had beter mijn piet afgetrokken dan zou ik het nog zien vliegen hebben en nadien van het plafond zien lekken hebben. Dan zou ik haar niet zo gestalkt hebben, wegens mijne piet van “geef acht” terug in “ter plaatse rust”, liggen nahijgen “op zijn schaamhaar stro”, dIe Freudiaanse “der Trieb” in zijn testosteron-saus terug in de frigo, voorlopig toch.

 7. Zeer belangrijke documentaire over de “elite” kindermisbruikers. Ik geloof alles wat deze moedige Nederlandse dame zegt. Hier in dit strontland is het even erg, denk aan de kindermisbruiker di roupo, die jaren geleden het bed deelde met een zestien of veetien jarige Duitse jongen.De MSM zweeg als vermoord. Die schurftzak deelt nog steeds de lakens uit in dit apenland. De dutroux affaire, de nog steeds dagelijkse bescherming van kinder handelaar nihoul en de vrijlating van michelle martin, werd opgevangen door de nonnen. Kan je zien hoe diep deze smeerlapperij zit.

  Hoeveel zaken van verdwenen kinderen worden toegedekt door ” child focus”???????

  https://www.bitchute.com/video/sVbpkJ7ouEAc/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *