ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 37 vragen over het reilen en zeilen van Dirk de fauw – 't Scheldt

37 vragen over het reilen en zeilen van Dirk de fauw

Het tragische steekincident daar in Brugge, waar burgemeester Dirk de fauw slachtoffer van werd is goed afgelopen, zo lijkt het. Oef!

Het tragische steekincident daar in Brugge, waar burgemeester Dirk de fauw slachtoffer van werd is goed afgelopen, zo lijkt het. Oef!

**

De burgemeester zal spoedig herstellen van de kras die zijn nek momenteel ontsiert. Wat niet snel hersteld zal zijn is zijn reputatie. Burgemeester zijn van Brugge – een grote, belangrijke stad – en dan nog een bij-job (of is het een hoofdjob) als advocaat uitoefenen… Is burgemeester zijn geen voltijdse job? Brugge telt 120.000 inwoners, … dat lijkt toch wel een dagvullende activiteit, waar een mooie wedde voor uitbetaald wordt. Voor een stad met meer dan 100.000 inwoners is dat 130.568 euro per jaar.

Nieuwsgierig als we zijn, gingen we eens op zoek naar zijn mandaten. In 2017 (laatst beschikbare gegevens) waren dat er …. 13 (!) betalende. U leest dit goed. DERTIEN!

Tot slot, wat blijkt verder, als we De Standaard mogen geloven? “zijn chauffeur zag hoe ernstig het was, en bracht hem naar het ziekenhuis” Zo. Tijdens het uitoefenen van zijn bij-job (of is het hoofdjob?) zorgt de belastingbetaler voor de chauffeur. Op zaterdag.  Tot slot nog dit. De Fauw is “bewindvoerder” van de dader. Dat is eigenlijk een zéér simpele opdracht, door de rechtbank doorgaans toegewezen aan beginnende advocaten. Dat De fauw hier de centjes nog mee wil (mag) verdienen, kan u daar aan uit?

We doen niet flauw, maar daar gaat de reputatie van De fauw!

***

U las dit het eerst op ‘tScheldt… Kies een abonnement:

4 reacties op “37 vragen over het reilen en zeilen van Dirk de fauw

 1. Ik zou oproepen om inderdaad eens aan de mensen te vragen of ze leuke histories kennen van de Burgervader daar.. Zelf ken ik een die inderdaad ook advocaat is en een praktijk actief heeft. De verhalen daarvan zijn…………….. hallucinant!

 2. Toevallig ben ik redelijk op de hoogte wat “bewindvoerder “van psychiatrische patiënten inhoudt en wel uit familiale kring. Deze advocaten zijn meestal aangewezen zonder inspraak van de patiënt en deze zijn dus onderworpen aan zijn/haar willekeur.
  Bij de personen die ik ken gaf het problemen in de zin dat de inkomens die de patiënten genereren volledig beheerd worden door dergelijke sujetten en die niet ingaan op de meeste verzoeken van hun toegewezen klanten in verband
  met noodzakelijke aankopen , ze geven ook meestal niet thuis als de patiënt belt .
  Welke feiten hier de keelsnijder hebben getriggerd om naar de aardappelschiller te grijpen zijn mij onbekend ,maar het gaat vast en zeker om diens geld dat voor een groot deel verdwijnt in de zakken van de advokaten , na aftrek van hun toegewezen procenten ,In het mij bekende geval werden bepaalde rekeningen niet ,of “dubbel” betaald ,verdween het verlofgeld plotseling ‘onvindbaar’ en de niet zo mondelinge sukkelaar kan verrekken of zichzelf ombrengen .
  zoals de persoon hierboven schreef ……..hallucinant !

  1. Het ergste wordt hier dan nog niet vermeld, namelijk dat of u nu normaal bent of niet, dat totaal geen rol speelt. als men uw geld wil of men wil u voorgoed het zwijgen wil opleggen, dan wordt u gewoon als gevaarlijk gestoorde gediagnosticeerd door een zielenknijper die het zelfs telepathisch kan doen zoals de beruchte Chris Dillen. Een misdrijfje wordt door politie en parket gefabriceerd zoals met een eenvoudige klacht inzake een mondelinge bedreiging, zelfs zonder enig bewijs – raadpleeg de schaamteloos rijke rode baronie uit Kalmthout (Duinzichtlei 3 – zie Google maps!) – met het wisselgeld voor Patrick Janssens, de domme Maya Detiège met smerige boekske op bol.com.
   Meteen wordt uw bezit in beslag genomen op de duurste grond van Antwerpen en ook uw uitgeverij wordt opgedoekt, een “clubje” volgens Roger van Houtte die nog toch tot de goede reporters aangerekend wordt van het zuipblad gvlinkeroever – wat uit zijn artikel helemaal niet zo blijkt. Voor dat “clubje” werd dan wel een opinie-strafwet gemaakt. Hij sprak ook van een leegstaand krot waar met veel rommel – hij spreekt zich al tegen in zijn eigen artikel – typisch informatie van een crimínele politie want hoeel hij het doet uitschemern was ghij er natuurlijk niet bij! En die rommel beneden waren ettelijke electronische letterzetapparaten met boven de bewoning zoals fotos bewijzen en waarover u trouwens een vreselijke groen linkse ocmw man kan onderhoren (034551946) die bezoeken heeft gebracht maar daarover ook niets wil bevestigen en die een sociale guerrilla voerde zoals ex-voorzitter Herman Pas (0477615724 -032311241) van het Arbeidshof (!) de sociale oorlog tegen de uitgever noemde. Maar daarover mocht Roger Van Houtte natuurlijk niet schrijven!
   Kortom je reinste soviet, hier en nu, opgezet door het politiek profitariaat, waartegen slechts 1 middel bestaat naast puur geweld – weiger elk bezoek aan deze misdadige horde met een schijnwetenschap, anders rest u nog de vlucht zoals ik, een waarschijnlijk werelduniek en zeker in Europa uniek maar niet zonder reden totaal verzwegen al bijna 40 jaar zeer zwaar vervolgd echt politiek vluchteling in Spanje wiens uitlevering al eens werd geweigerd zonder beroep tegen die weigering, wat nog niet voldoende is voor de hoernalistiek (Huybrechts ea nieuwste arrivisten en Van den Brande inclusief!) om deze zaak publiek te maken en zo de overheid geen pijn te doen.
   https://www.dropbox.com/s/5jygs2xgfauwsae/mesman.pdf?dl=0

 3. Beseft iemand dat De fauw zijn beroepsgeheim geschonden heeft -artikel 70 § 1 van de code van advocaten – ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *