2019… – 't Scheldt

3 reacties op “2019…

  1. Heel het gezeik over trans Genders komt mijn strot uit ,zwaar over het paard getilde dwingelandij van een soft volkje ,blijkbaar afstammelingen van het softenon schandaal uit het medisch experimenten verleden waar men de gevolgen ook fout had ingeschat.
    De debiliteit kan men dagdagelijks op tv volgen -indien men daar zin in heeft ,ik dus niet- zeurderige seks en lul programma’s op de vrouwenzender , ik vraag mij af wie daar naar kijkt ,en opgeklopte “humor” sitcoms met extreem kleutergehalte en onderbroeken lol , het illustreert hoe de decadentie door een deel van het plebs in een greep heeft , de weinigen die hiervoor bedanken worden afgedaan als verzuurden ,racisten ,en idioten die de “verbinding” niet begrepen hebben.

  2. Heel het gezeik over trans Genders komt mijn strot uit ,zwaar over het paard getilde dwingelandij van een soft volkje ,blijkbaar afstammelingen van het softenon schandaal uit het medisch experimenten verleden waar men de gevolgen ook fout had ingeschat.
    De debiliteit kan men dagdagelijks op tv volgen -indien men daar zin in heeft ,ik dus niet- zeurderige seks en lul programma’s op de vrouwenzender , ik vraag mij af wie daar naar kijkt ,en opgeklopte “humor” sitcoms met extreem kleutergehalte en onderbroeken lol , het illustreert hoe de decadentie een deel van het plebs in een greep heeft , de weinigen die hiervoor bedanken worden afgedaan als verzuurden ,racisten ,en idioten die de “verbinding” niet begrepen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *