ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 140.000 euro voor Child Focus via Carrefour om kinderen van IS terroristen naar België te halen – 't Scheldt

140.000 euro voor Child Focus via Carrefour om kinderen van IS terroristen naar België te halen

Waar haalt Child Focus haar geld vandaag om tijdens lockdown naar Syrië te reizen en kinderen van IS terroristen naar België te halen? Wel, voor een deel van Carrefour blijkbaar.

Child Focus ontving 140.000 euro via een actie met de Carrefour (GroupeCarrefour). Dat is 140.000 euro die CEO Heidi De Pauw kan spenderen aan reizen naar Syrië terwijl elke Belg in lockdown zit om daar kinderen van IS terroristen op te pikken en terug naar België te halen.

Enfin, laten we hopen dat de slachtoffers van de aanslagen in Brussel en Zaventem ook 140.000 euro krijgen van de Carrefour Group.

Lees hier wat Heidi De Pauw begin december aan het uitspoken was in Syrië, in samenwerking met De Morgen.

Kinderen van IS terroristen bekogelen Heidi De Pauw in een kamp in Syrië (december 2020). Ze roepen naar De Pauw dat ze een ongelovige hond is en mag dood gedaan worden. Het zijn deze kinderen die Heidi De Pauw terug naar België brengt.

***

Steun een niet gesubsidieerd vehikel als ‘tScheldt om U op satirische wijze te informeren over wat er zich achter de gordijnen van de macht afspeelt. Kies een abonnement:

5 reacties op “140.000 euro voor Child Focus via Carrefour om kinderen van IS terroristen naar België te halen

  1. Boycot “Carrefour” dat import van IS-kinderen wil sponsoren, ongeacht het eventueel later gevaar dat dit voor ons impliceert. Ga elders kopen maar niet meer bij “Carrefour” !

  2. Tienduizenden kinderen van ontwrichte gezinnen in België zouden van de hulp van Child Focus kunnen genieten, en wat doet deze politieke marionet? Potentiële massamoordenaars naar hier halen, waar de lieve speelkameraadjes haar als bedanking dan met stenen bekogelden omdat ze “ongelovig” is. Beseft die vrouw dan niet dat ze uitgespuwd is door ons en door hen, beseft ze dan niet dat met dat geld zoveel ellende in eigen land had kunnen vermijden? Carrefour heeft geld gegeven aan haar organisatie, net om kinderen te helpen. Helaas verbrast dat politiek onmens het aan één kereltje dat al zo vergiftigd is dat het misschien haar eigen kleinkinderen over een paar jaar zal opblazen? De impact op Carrefour en op de dotaties zal dan ook hopelijk heel significant zijn. Kortom om van te walgen, dergelijk misbruik van goed bedoelde sponsoring.

    1. Die antibelgische moeten ze vervolgen voor poging tot ontvoeren van minderjarigen en bendevorming met terroristen,die heeft in Syrië niets te zoeken

  3. Het strafste was dan nog dat, toen zij een kamp bezochten, zij werden onthaalt op een regen van stenen. Geen enkele steen heeft haar geraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *