1 miljoen Belgen thuis, maar asperges laten oogsten door… asielzoekers – 't Scheldt

1 miljoen Belgen thuis, maar asperges laten oogsten door… asielzoekers

4 reacties op “1 miljoen Belgen thuis, maar asperges laten oogsten door… asielzoekers

  1. Geen lockdown voor import “kansenparels” zij kunnen nu ingezet worden terwijl de reguliere onderbetaalde witmens verplicht moet ophokken ,ze zijn nu hoogstwaarschijnlijk aan het uitzoeken waar de standbeelden moeten komen van
    opper tovaritsj ranzige Mark en het select clubje zelfbenoemde “crisismanagers” .
    Waarom zit het nijlpaard de Block in haar kot , is zij geen arts soms ?heeft zij de eed van Hypocrates niet afgelegd ? ze komen mensen te kort ,het is uitgekomen dat Wilmés op 30 januari al wist dat het een serieuze besmetting was ,maatregelen zijn pas genomen op 6 maart en dan nog mondjesmaat ! de volgkudde moet totaal onderdrukt worden met draconische boetes
    en angstzaaierij ,veel mensen beginnen zich vragen te stellen over zowel de cijfers en de maatregelen die nooit genomen zijn toen het moest.

  2. En dan ? Wanneer die op 1,5 m afstand van elkaar blijven is er toch geen probleem ? Wanneer “onze” mensen dit zouden willen doen en ze nu een uitkering krijgen om thuis te blijven, zouden ze die waarschijnlijk verliezen. Mogen die asielzoekers dan ook eens iets doen voor kost en inwoon ? Iedereen solidair !

    1. In Uw antwoord zit de absurditeit reeds vervat, Belgen die thuis zitten mogen geen asperges oogsten omdat ze anders hun uitkering verliezen, daarom doen we beroep op asielzoekers… Kafka dus (tScheldt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *